Skrällvarning i Engelholm!

5-0 till Engelholm efter en period mot Jik. Snacka om att ha blivit tagna på sängen. Kanske så var den långa bussturen söderut som satt i benen, nu är frågan om Jik kan göra ännu en supervändning som den senast mot IBF Göteborg. Min känsla säger att matchen kommer vara tight när det återstår 2 minuter av 3e perioden, vi får väl se men i innebandy går det snabbt.

I mellersta så leder Täby borta mot Skattkärr med 3-0 efter ca 20 minuter och det är ingen skräll direkt samt att de även brännt en straff.

Då är matcherna slut och jag fick dock rätt att Jik kom tillbaka och vände på steken och vann med 9-7 ganska programenligt då. När Jik får igång sin "momentum" är de ruggigt bra har de visat några gånger nu.

Täby vann faktiskt med 6-2 borta mot Skattkärr och jag slog in det tipset på spiken och tog 3 fina poäng i bloggkampen, hinner jag inte ifatt Rosten så kanske jag i alla fall inte kommer sist nu. :)

Var själv och såg Lockerud mot Örnsköldsvik, ett litet referat av det jag såg kommer senare, det var en kul match att se på i alla fall så lite om den senare ikväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0