Ny vecka nya möjligheter!

Vad ska man göra när man förlorat 4 matcher i rad, lägga sig ner och dö eller köra hårdare än någonsin och höja upp allt från intensitet till närkamper, det senare tycker jag. Att sitta och tycka synd om sig själv gör ju en knappast bättre som coach eller spelare, nu är det som det är. Ifjol tog vi 2 poäng med Vänersborg på de första 5 matcherna, efter det så tog vi 10 matcher i rad utan förlust och klättrade sen upp till en andraplats, har man gjort det förr kan man göra det igen. Ingenting är omöjligt, det krävs bara ett jädra hårt arbete från ALLA! Tror heller inte att någon kommer vika ner sig, närvaron är hög som vanligt och det är på träningarna man lägger grunden till matcherna som komma skall.

Dagens träning var ingen överdriven tuff träning men det var ändå bra intensitet och alla kämpade på och gjorde sitt yttersta, om man sedan missar en chans eller två och skjuter utanför eller över spelar ingen roll så länge man fortsätter och ta skotten. Man måste misslyckas ett antal gånger ibland för att kunna lyckas.

Det gäller nu att ta poäng i ett antal matcher det är ingen hemlighet, något vi kommer göra det är jag helt säker på, att vi skulle få en tuff säsong visste ju alla men vi har en tro på laget och så länge den tron finns tror jag vi fixar nytt kontrakt.


Kommentarer
Postat av: capello

Det är tufft, det visste alla. Men det är bara att följa planen och ta en match i taget. Den som aldrig ger sig har aldrig förlorat...

ciao

2010-10-19 @ 02:08:36
URL: http://capello.nu/
Postat av: David K

Tack Capello..:) Du har en bra point där.

2010-10-19 @ 09:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0