Hedersam förlust mot Hässelby Hawks!

Match mot seriens topplag som vunnit alla matcher före och i sitt matchprogram (mycket fint) skrivit att vi har en målsättning att vinna alla matcher, då har man 2 val, antigen lägga sig ner att dö eller gå in och kriga för allt man har. Vi valde det senare alternativet och gjorde det bra.

En bra start fick vi då Jennifer gör mål som vanligt (5 mål på 4 matcher) och ger oss 1-0 ledning, en perfekt start mot ett lag. 2-0 sätter Anna Nordmark när hon skjuter från kanten via en spelare och när domaren fråga vem som gjorde målet eller assen så säger hon att det var ett självmål, inte fan ger man bort sitt mål sådär bara tycker jag, för mig är självmål om en spelare slår in bollen eller sparkar in den, inte om ett skott styrs på en och in. 2-0 ledning efter första perioden där hemmalaget Hässelby haft fler skott men vi satt dit lägena.

I andra så faller vi ner lite i bolltempo och tyvärr när vi får vårt gyllene friläge att sätta 3-0 så bränner vi den och istället vänder Hawks spelet och reducerar till 1-2. Som ett brev på posten så släpper vi in 2-2 direkt efter och det har hänt i alla 4 matcherna att när vi släppt in ett mål så släpper vi ett mål till, det har kostat oss en del och det får vi verkligen lägga av med. 2-2 inför sista och allt att spela om.

Hemmalaget tar ledningen med ca 8 minuter kvar på ett klassmål, skott från kanten i krysset, inget att säga om. Vi får några lägen att kvittera men hemmalaget som släppt in ytterst få mål kan hålla tätt och ta 3 poäng. När vi tar ut målvakten får vi aldrig något tryck för vi slarvar bort det i vår uppspel så hemmalaget lätt kan hålla undan.

Spelmässigt är hemmalaget bättre men vi är väldigt nära att sno poäng av dem på vårt kämpa och slit, vi i ledarstaben är nöjd med samtliga spelare som följde matchplanen till punkt och pricka, vi alla gjorde vad vi kunde men tyvärr får vi inga poäng men det bådar ändå gott för framtiden men nu får det vara slut med förluster, till helgen mot Råsunda måste det rulla in poäng om vi ska vara kvar i div 1.

Vill även berömma domarparet som bestod av 2 unga domare en tjej och en kille som var glada och tyckte det var roligt att vara domare, deras glädje smittade av sig och även om det var något domslut man inte höll med om så är jag nöjd i det stora hela. Domarna heter Parya Rad och Hampus Sethfors från stockholms området. Tycker domarna i år är bättre än ifjol då nivån var ruskigt ojämn, i år är det mer jämn nivå och det uppskattas från alla håll.

Måste säga att Hässelbys mottagande höll världsklass, att Stockholmslag inte har bra arrangemang kan i alla fall inte inkludera Hawks, proffsigt och skittrevligt rakt igenom allt från ledare till sargvakter och ett av de snyggaste matchprogram jag någonsin sett. Tack för gästfriheten, ni ska inte bli besvikna hos oss.

Mer reflektion om helgens div 1 mellersta och södra under kvällen där det hänt några skrällar...
Kommentarer
Postat av: Samuel Rosenkvist

David,Det gläder mig att ni uppskattar vårt bemötande av er i hall. Vill dessutom tacka för en intressant match där ni definitivt stod upp. Har också läst ditt inlägg i magazinet och kan bara hålla med. Får hoppas att er fortsättning blir resultatmässigt mer framgångsrik, er ambition och vilja verkar tyda på att det blir så.

2010-10-10 @ 21:30:05
Postat av: David K

Tack Samuel, vi ska jobba på det. :)

2010-10-10 @ 21:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0