Vintern är här!

När det kommer snö så kommer det oftast en hel del snö. Det gjorde det inatt och jag vill bara uppmana alla som måste ut på vägarna att ta det försiktigt, kör saktare och håll lite extra avstånd.

Ifjol fick vi ca 60-70 cm snö över en natt i Vänersborg, hoppas vi slipper så mycket, får hoppas det blir hyfsat rena vägar så inte massa matcher behöver ställas in, ifjol blev det ju en liten orättvis avslutning då 2 matcher gick efter ordinarie matchutgång, något som var helt fel tycker jag då vissa lag kunde spela på resultat. Vet att övriga lag erbjöds att flytta sina matcher men där tycker jag ändå att alla matcher skulle fått nytt datum sista omgången, i fotboll så spelas ofta de 2-3 sista omgångarna samtidigt och det är ännu bättre, i år kommer sista matchen spelas på min födelsedag, får hoppas man får en bra present då, vi har ju den "lätta" matchen Telge hemma då, :)..

Till helgen kommer Farsta på besök, ett lag jag aldrig mött eller hört så mycket om, vet att de hade ett framgångsrikt herrlag för några år sedan som var i toppen av gamla div 1 men sedan föll de och åkte ur. Damlaget är seriens äldsta om man kollar lite snabbt på snittålder, deras yngsta är 20 år och hade hon spelat hos oss hade hon fått vara med i "gamla" laget är vi kör gamla mot "unga", det säger nog en del. Några av deras spelare har prövat lyckan i Elitserien så det finns säkert en del rutin i laget, poängmässigt ligger de som vi, vunnit 2 matcher och förlorat resten. Det ska i alla fall bli roligt att möta ett lag man aldrig mött förut, vet en hel del om hur de spelar mm men det är en sak att ha hört av andra än att faktiskt ha sett dem själv, vet inte om de har sett oss i år, i så fall måste de kollat när vi mötte Hässelby. Spännande ska det bli i alla fall, det gäller att spänna harpunerna och inte bli hajmat helt enkelt (Farsta kallas Sharks)...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0