Omgång 9 div 1 södra!

Följande matcher spelas Lördag!
2010-11-20


Ingelstad/Växjö 08 IBF - IBK Vänersborg Se matchinfo
Jönköpings IK - IBF Älvstranden Se matchinfo
Olofströms IBK - Östra SK Jönköping Se matchinfo
FBC Engelholm - CL98IC Se matchinfo
IBF Göteborg - IK SödraDal Se matchinfo

Lite om varje match och hur jag tror det går där.

Match 1. 4-5 Tror hemmalaget är ruskigt sugna på att visa sin publik att de kan ta poäng i div 1 men tror ändå att Vänersborg är för rutinerade att inte slå bottenlaget även om de inte är något stryklag då de spelat en hel del jämna matcher. Jag tror Jenny Andersson avgör matchen med sin ork och slit och får belöning för det med att sätta avgörande målet.

Match 2. 6-6 (7-6 i SD) Målrikt och rolig match tror jag på.

Match 3. 5-3 Tror Östra tänker lite mer defensivt efter att ha släppt 11 mål senast, de har säkerligen nött försvarsspel i veckan och har de inte gjort det lär de släppa tvåsiffrigt igen mot ett ruskigt bra Olofström som är med i leken om seriesegern fortfarande och är ett otroligt starkt hemmalag.

Match 4. 5-4 Vinnaren tar chansen att hänga på tåget om att stanna i div 1, kanske de forna Elitserielaget Engelholm kan överraska med någon joker från fornstora dagar, om inte så blir det nog stryk.

Match 5. 5-4 Även här en jämn match som de flesta matcher i div 1 södra, Göteborg vann stort senast mot I/V 08 och fick nog den dos självförtroende de behövt och enligt rykten via folk jag känner så har de fått ihop 2 mycket starka femmor och sådant är avgörande då de har ett gäng bra spelare men måste få ihop det. Södra Dal har hängt med bra poängmässigt och verkar vara ett lag som har en hög lägstanivå och lär sälja sig dyrt, om denna matchen går till sudden är jag inte alls förvånad.

Sammanställning och återblick kommer söndag så får vi se om dumstruten kommer på eller om man kan vara nöjd med analysen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0