Nu börjar "panic season"!

Vad jag menar är att nu börjar många lag se sig om efter förstärkningar, att jag kallar det "panic season" är ju ett bra namn då många lag är indragna i nerflyttningsstriden och några av dem kanske inte hade räknat med det.

Både Skattkärr och Hagfors presenterade nyss var sitt nyförvärv och fler kommer följa efter och vem vet, kanske vi också kan presentera någon ny spelare, den som lever får se, men det klart man håller ögon och öron öppna om någon intressant skulle dyka upp. En viktig sak är ju att man får in rätt person i gruppen och inte bara en bra innebandyspelare för fel personlighet kan förstöra en bra grupp.

Måste korrigera mig där, Skattkärr tappade sitt nyförvärv hade läst fel helt enkelt...Men kanske de har någon ny på gång som ersättare?

Om jag fick välja på nyförvärv hade jag valt spelare som antingen spelat i klubben förut eller spelare jag varit tränare för, helt enkelt sådana man vet var man har som lätt smälter in i laget och som man behåller harmonin med. Har ju några i tanke som man inte sagt nej till men vi känner ändå att vi har en stark trupp och har en bra form så vi är absolut inte desperata.

Vilket är nästa lag att presentera en ny spelare?

Kommentarer
Postat av: P

Har Skattkärr värvat, står ju att de tappat två spelare såvitt jag kan se

2010-11-24 @ 13:46:51
Postat av: David K

Ja helt rätt, de hade ju tappat sitt nyförvärv så var det ju, måste vart riktigt trött när jag såg det. Men de har kanske någon på gång ändå..:)

2010-11-24 @ 16:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0