FIF Dam u vann mot Fagerhult U!

Var med familjen och såg vara talanger i u-laget i div 3 idag mot Fagerhults u-lag. Måste säga att då jag sett alla hemmamatcher för u-laget så har laget gått starkt framåt och tuffat till sig bra. I början stod de och tittade på när motståndarna bankade in returer framför kassen men idag såg man inget sådant, riktigt kul att de kommit igång för där har vi säkert en hel del blivande div 1 spelare, vissa kanske redan i år och några inom ett eller två år, kämpa på tjejer ni gör det riktigt bra.

Hoppas Sanna Lundgren som skadade sitt knä inte var en så allvarlig skada och kan vara tillbaka snart igen på planen, hon tillsammans med Moa Schönning och Michelle Lundgren var riktigt bra denna matchen samt målvakten Nettan Johansson som fick mycket skott men räddade många svåra lägen.

Vill också berömma domarparet Anton Standar och Stefan Hedin som tillät kamp i en dam div 3, det har man inte sett tidigare, helt plötsligt fick tjejerna verkligen visa vad de kan och spela på i närkamperna och inte hackas sönder som det alltid blir så fort någon inte kan stå på benen. Hedin som vart tränare i många år har ju själv alltid gillat hårt spel och var nog en av de tränarna som kunde skälla mest så det är kul att han "bytt sida".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0