Div 1 tipset mellersta och södra!

Börjar med Mellersta serien.

2010-11-27


Fröjereds IF - Hammarby IF IBF Se matchinfo
Farsta IBK - Hagfors IF Se matchinfo
Köpings IBF - Skattkärrs IK Se matchinfo
Hässelby SK IBK - Telge SIBK Se matchinfo
Råsunda IS - Rönnby IBK Ungdom Se matchinfo
2010-11-28


Linköping IBK - Täby FC Se matchinfo


Match 1. x-x Vi mot Hammarby, ovisst då jag aldrig sett "Bajen" spela någon gång.
Match 2. 5-5 Otroligt viktig streckmatch, vinnaren tar ett rejält kliv mot nytt kontrakt och förloraren får en uppförsbacke.
Match 3. 6-4 Offensiva Köping mot Defensiva Skattkärr, tror hemmaplan avgör detta faktiskt men känns lite ovisst.
Match 4. 3-3 Toppmötet och seriefinalen som kan ge en liten försmak av vilket lag som tar hem serien, men räkna inte bort köping och Täby de är två mycket bra lag som kan vinna. Tror på oavgjort och resultatlös sudden.
Match 5. 4-6 Jag tror faktiskt att Rönnby kommer igång, de var bra mot oss och spelade en smart innebandy, men Råsunda tog en stark seger mot Skattkärr borta så det lär inte bli lätt.
Match 6. 3-8 Hemmalaget saknar massa spelare bland annat Bergström i laguppställningen men kanske det är så att hon vart lite sjuk och är tveksam, spelar inte hon känns Täby det klart bättre laget och bör vinna utan några jätteproblem.

Div 1 Södra då:

2010-11-27


IBF Älvstranden - FBC Engelholm Se matchinfo
2010-11-28


Östra SK Jönköping - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
CL98IC - IBF Göteborg Se matchinfo
Warberg IC - Ingelstad/Växjö 08 IBF Se matchinfo
IK SödraDal - Jönköpings IK Se matchinfo

Match 1. 7-3 Piraterna vinner en mycket viktig match, vinst och de tar ett stort kliv mot nytt kontrakt, förlust och de är i trubbel.
Match 2. 4-6 Hemmalaget har en usel form och bortalaget en grymt bra form, där går jag helt enkelt på form och tror Pixbos unga heta spelare kör på, de växte ifjol för varje match och inget talar för att de ska gå sämre nu.
Match 3. 4-5 Tight men Göteborgs rutin avgör, de har 2 raka segrar och de har ett bra lag på pappret som är klart bättre än CL98´s lag.
Match 4. 11-5 Målrik match mellan två bra offensiva lag, tror att Wic drar ifrån och målen rullar in lite mer på slutet än vad egentligen kanske speglar matchen.
Match 5. 4-6 Jik är ett segertåg och när man fått igång vinst efter vinst så rullar det lätt på. SödraDal är ett hemmastarkt lag men får ändå ge sig här tror jag, kanske denna kan gå till sudden ändå.

Ja då får vi se om man har några rätt, må bästa lagen vinna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0