Derbyseger för u-laget och serieledning!

Vårt unga talanglag i div 3 spelade ikväll match mot grannen Falköping i ett dubbelderby då vårt herrlag mötte Falköpings herrlag direkt efteråt.

Matchen vanns med 7-3.

Matchen började Sandra Falk gjorde 1-0 och i bara farten även 2-0. Fröjered gick upp till hela 5-0 före hemmalaget fick in en boll. Det kändes säkert och kontrollerat i det läget men i innebandy går det fort och hemmalaget gjorde 2 mål i mittperioden och då var ställningen 7-2 efter 40 minuter.

I sista så vann hemmalaget perioden med 1-0 då Fröjered tappat lite av spelet. Övriga målskyttar var Sandra Falk 3, Moa Schönning, Matilda Schyberg, Linnea Blomberg samt 1 självmål.

Inga direkta derbykänslor där endast 1 utvisning för hemmalaget föll.

Hannah Hedendahl tyckte det var skönt att få med sig 3 poäng hem och njöt av lagets 3e raka seger som för laget till en serieledning men då har laget 1 match mer spelad än lagen bakom.