Östra SK spänner musklerna i div 1 södra!

Man kan läsa på http://www.ostra.nu/ att de värvat två toppspelare som spelat i div 2 västra götaland. Lilly Djurberg från Fröjereds IF (uppflyttade till div 1 mellersta) och Josefine Calebsson (syster till landslagsspelaren som Pixbos herrlag värvat) från Mullsjö AIS. 2 sådana spelare sänder ut ett budskap till övriga lag i div 1 södra, Östra går för att vara med i toppen på allvar. De har dessutom fler värvningar i år men dessa två spelarna är riktigt bra.

För Fröjered som är nykomlingar är det förödande att bli av med en av enligt mig i alla fall sina absolut bästa spelare, hoppas för deras skull att de kan hitta ersättare så de kan hävda sig i höst mot Stockholmarna.Kommentarer
Postat av: David

JB, kan ju hoppas det du skrev hjälper i så fall. :) Inte läge att publicera det bara..

2010-05-21 @ 21:34:57
Postat av: Joachim B Nilsson

Känns som Göteborg blir starka, dom har värvat flera riktigt bra spelare som Malin Eriksson, Carolina Björkner, Jonna Leek, Jennie Tikkanen.

2010-05-22 @ 12:55:56
Postat av: David

Ja de har värvat loss Surtemaffian :), hon från Pixbo blir intressant men faran är om de värvar för mkt då tappar man tryggheten i truppen och då kan det gå som för linköping ifjol, mkt bra på pappret men för många nya på en gång.

2010-05-22 @ 13:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0