Bloggstiljtje runt om i Sverige!

Har kikat runt lite på diverse bloggar om innebandy och måste säga att de flesta är i princip sovande, ja det är ju inte direkt nu det händer massor runt om, men har roat mig även att kolla över diverse lags hemsidor om man kunde hitta något nytt om lagen. Måste säga att det är riktigt pinsamt dåligt med nyheter på hemsidorna på många håll.

Örebro: Står inte mkt mer än en ny sponsor som de fått samt att Emma Widar blir kvar men den nyheten är gammal.

Skattskärr: Står att Kallsta open är fullt, inget mer direkt om damlaget, klart underkännt.

Vänersborg: Står bara att damlaget har upptaktsträff, inga nyheter alls i övrigt klart dåligt även om laget har klart med ny tränare så ingen info om det.

Köping: En bra intervju med tränaren med lite tankar om kommande säsong, samt info om en ny spelare som skrivit på. Toppbetyg!

Pixbo: Bra med en ny presentation av nya tränarparet och en lång intervju med dem, bra som vanligt på Pixbos hemsida.

Surte: Ja de lägger ju ner sitt lag så något mer står inte där, r.i.p Surte.

Linköping: Bra med info om ny sportchef för Damsektionen samt nytt info om damlagets nya tränare, det ska satsas även på damsidan i Linköping kan bara säga en sak om det, "Det var fan på tiden"!

Nykvarn: En ny uppdaterad status på truppen och lite om återtåg till div 1, helt okej där.

Kumla: Står bara om de spelare som är kvar sen förra säsogen, såg ingen av toppspelarna så de verkar ha funderingar på att lämna, skulle inte förvåna mig om ett par finns med i ÖSK nästa år i eliten. Riktigt dåligt uppdaterat.

Marstrand: När man klickar på sidan som står länkad på innebandy.se finns inget alls om damlaget. På Martins blogg står det i alla fall om 2 nyförvärv, känns som om de borde ha en officiell hemsida för damlaget, eller så har de en som jag inte kunnat hitta då de inte har med DAM under lag i föreningen till höger, bättring Marstrand säger jag bara.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Roligt att du surfat runt o gjort en sammanfattning.. men håller med dej om att alla klubbar bör uppdatera mkt bättre.

2010-05-20 @ 10:10:37
Postat av: Rosten

Men Telge då????

2010-05-20 @ 10:43:35
URL: http://rosten.blogg.se/
Postat av: Info

Olofström har uppdaterat lite, IBF Göteborg ännu mer... Warberg damlag, inget, dåligt. SödraDal inget heller, det är för tråkigt. SKärpning alla!

2010-05-20 @ 11:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0