Premiärmatch med Fröjered mot Lerum!

Igårkväll så gjorde jag min första match som coach för Fröjereds IF då vi mötte FBC Lerum. Ett lag som även de kvalade till div 1 på damsidan men missade kvalet denna gången. Matchen blev en jämn historia där det byttes en del chanser fram och tillbaka och ibland var tempot högre än det borde varit men det blir ju så när man kör utefys och får komma in och spela match, då är suget grymt stort på att spela innebandy och man vill kanske lite för mycket ibland.

Lerum drog det längsta stråt och vann med 4-3, personligen tycker jag matchen lika gärna kunde slutat 4-3 till oss då vi hade grymt mycket chanser som slank utanför och i virket men gör man flest mål vinner man inget att säga om det.

Det är alltid lika kul att komma till Lerum som är ett fint ställe med trevligt folk i innebandyklubben. Denna gången vann Patrik Wikström över mig och jagar mig nu med 1-2 i matcher coach mot coach, det svider att han spräckt nollan. :)

Vill önska hela Lerum lycka till i höst och kanske kan vi bjuda över dem på en match mellan jul och nyår och få chans till revansch?

Vill också tacka Lerumsdomarna Christian Åhman och Johan Wikström som gjorde en bra insats.


Kommentarer
Postat av: J

Men fröjEred missade ju också kvalet men åkte upp på en gratischans när surte la ner. Hoppas det inte blir som det blev med Marstrand, de hade ju inte heller egentligen tagit div1 platsen själva... Och ja du såg ju hit det gick. Men kämpa på så ska det nog gå... Men det lär bli tufft iom de nya mer svåra serierna.

2010-06-23 @ 16:18:19
Postat av: David

Stämmer bra allt du sade J.

2010-06-23 @ 16:20:38
Postat av: Marit

Alltid lika trevligt när trevliga lag kommer på besök, välkomna åter och lycka till i div 1!

2010-06-23 @ 18:38:17
Postat av: David

Tack Marit. :)

2010-06-23 @ 19:13:15
Postat av: Patrick Wikström

Som sagt en jämn match mellan två ganska jämnstarka lag som för tillfället har fokusen på fysen utanför plan. Jätteroligt att komma in på plan igen och känna på det vi längtar efter under hela sommaren. Tack för en kul match och det är inte omöjligt att vi tar den där returmatchen vid Jul. Lycka till i div.1

2010-06-23 @ 21:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0