Otursvecka!

Ska inte klaga för mycket men först punktering och sedan gick moderkortet på datorn sönder så det blev att installera om windows och all skit man hade på datorn är borta. Tror att det kanske går att få tillbaka på något sätt men ska höra med någon datakunnig hur man gör då jag bytt från Vista till windows 7. Vet någon hur så tipsa mig gärna på mailen. foppis2@hotmail.com

Sedan så börjar jag bli grymt sugen på innebandy nu, ska själv spela imorgon söndag för 3e söndagen på raken, ska försöka springa lite också de närmsta veckorna så man kan haka på någon träning med FIF herr, fast de är ju mestadels fotbolls spelare så de kommer väl löpa som duracellkaniner.

Ser mycket fram emot att köra igång med damlaget, hoppas på en hög närvaro så fort som möjligt men vet att några åker på semester o så de första 2 veckorna i augusti men premiär träningsmatchen blir den 14 augusti mot Huskvarna, samma lag vi hade premiär med Vänersborg ifjol, då fick laget från Jönköping pisk med 14-1, tror inte det blir samma siffror nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0