Kan man ställa vilka krav som helst?

Det är något jag ställer mig då Hagfors kom 1h och 10 min till oss före matchstart och deras tränare Johan, vill att vi ska skjuta på matchen 15 minuter, varför undrar jag då och tycker man väl kan förbereda sig på den tiden men får inget svar utan mer att de åkt buss, han ställer igen frågan och då säger jag nej då jag tycker det är tillräckligt med tid att värma upp osv. Jag tycker det är totalt överskattat att vara i motståndarhallen för länge före match och taktiken är ju redan klar före match förmodar jag så någon halvtimma för det är ju bara löjligt.

Nej kära Johan du kan inte komma och tro att du kan komma hit och bestämma något, det var du som var sen och jag tänker inte ändra mitt upplägg efter dig, planera bättre nästa gång helt enkelt om du nu ska gå ut och säga att det var dåligt av mig så får du stå för det. Jag har under alla år inom innebandy aldrig hört något lika tokigt, du kanske bestämmer i de mörka skogarna men kom inte hit och tro att du kan ställa några krav.

Lycka till Hagfors i serien, vi behöver glesbygdslagen kvar som lockar publik och inte betonglagen med närmast sörjande.

Kommentarer
Postat av: Per

Håller med om att det gott och väl räcker med 1 timme och 10 minuter för att förbereda sig för match, men jag antar att det hänt mer än vad du skriver här? Annars är det lite väl aggressivt att skriva nedlåtande påhopp om motståndarlaget...?

2010-12-23 @ 19:48:33
Postat av: Innebandyvän

Men herregud. Kan inte ni ge dom en kvart? Är det inte oväsentligt hur länge du tycker ett lag behöver till uppvärmning? Det måste väl varje lag få bestämma själv. Om dom önskar lite extra tid på grund av dåliga vägar, varför ger ni dom inte det? Har aldrig hört på maken. Ditt försvarstal här luktar dåligt samvete. Du är bra på att kritisera själv. Klarar du inte av att få kritik själv?

2010-12-23 @ 23:32:26
Postat av: David K

Släpp det nu, se nästa inlägg eller fråga mig personligen nästa gång vi ses/hörs.

2010-12-24 @ 10:09:38
Postat av: Anders

Kolla hans blogg en gång till David så får du medhåll. Där han ber om ursäkt för det inträffade

2010-12-28 @ 14:24:40
Postat av: David K

Har läst det därav mitt nästa inlägg...

2010-12-28 @ 19:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0