Trevlig årsfest med fina priser till duktiga spelare!

På damsidan gick följande priser till följande spelare.

Årtes poängdrottning: Ida Fälth 23p o då spelade hon inte alla matcher på grund av skada.

Årets träningspris: Maria Olsson, kommentarer överflödiga.

Årets överraskning: Johanna Olsson, att som 93:a spela in sig i laget och vara ordinarie i boxplay och göra ständigt bra insatser är en riktigt bra prestation.

Årets raket: Mathilda Bodin, den av de etablerade spelarna som utvecklats mest både sportsligt och mentalt då hon klivit fram som en ledare i många tuffa matcher.

Årets Hederspris: Johanna Hultberg, trots en motig säsong har hon kommit till träningarna och varit glad och alltid peppat sina medspelare, alltid ställer upp när det ska göra saker mm. Johanna är en kanontjej helt enkelt som alla tycker om.

Årets spelare: Maria Pettersson, har haft en riktigt hög högsta och lägstanivå, kör alltid hårt på träning som på match, är en bra lagkamrat och ett bra föredömme för de yngre, varit avgörande i flera jämna matcher med offensivt som defensivt arbete.

Sportgruppen hade också ett pris där de gav en utmärkelse till en av de spelarna under 20 år som spelat i Vänersborg sedan barnsben och de kunde välja en kille eller tjej.
Priset gick till Mathilda Bodin, och det var en mycket fin nominering också varför och om jag kommer ihåg rätt ungefär så var det för att hon gjort en riktigt bra utveckling under året och framförallt visar upp en riktigt bra inställning på träningar och match och kämpar och ger allt för laget på ett riktigt bra sätt.

Det var ett riktigt fint pris för damlaget att få ta del av och Mathilda gjorde oss alla stolta när hon tog emot priset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0