NBA playoff!

Då har årets slutspel i NBA börjat och får oss som älskar riktig basket så är det sena nätter som gäller. Har suttit uppe till 5 och sett på slutspelet och det är en ren glädje att se det. Tyvärr så var Boston mot Miami ingen höjdare då de missade på tok för mycket men för dem som gillar försvarsspel så är det ju bra. Annars är mitt favoritlag Cleveland på gång efter vinst mot Chicago Bulls med 11 p. De hade över 20 p ledning men de har en tendens att loja sista quartern, vet inte varför men så har det sett ut hela året.

La Lakers underpresterade enormt men slog ändå Oklahoma och i år kommer inte Kobe Bryant (LA) och bli MVP, inte enligt mig i alla fall. Inatt kör Orlando Magic mot Charlotte Bobcats, 2 bra offensiva lag där Magic är ett av ligans bästa 3p skjutande lag. Riktigt kul att se dem i alla fall. Gerald Wallace i Charlotte är hittils slutspelskung enligt mig då han var totalt dominant mot Orlando och gjorde hela 25 p och 17 blockeringar och drog motståndarna på massvis med fouls. Orlando vann ändå matchen med 98-89 och satte 13 3p skott något som inget annat lag är i närheten av,

Dallas mot San Antoni blir ett mycket tufft Texasderby där allt kan hända även om Dallas är favoriter. Just nu är det halvtid i matchen och Dallas leder med 50-45 där Dirk Novitzki har 19 poäng och det är inga enkla poäng heller riktigt snygga skott, anmärkningvärt är att  han har satt 75 straffkast irad, slå det om ni kan. Enligt mig är han bästa centern i ligan då han är mycket mer rörlig än t ex fyrtornen Shakuille O´neal, Dwight Howard och Al Horford som även de har problem med straffkastskyttet.

Lebron James ska leda Cleveland till nba guld i år.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0