Getingbo i kvalet till elitserien!

Så här slutade kvaltebellen i kvalet till elitserien.

Tabell Kval till Damer Elit PO 2

Lag SM V O F GM
IM P
1. Karlstad IBF 4 2 0 2 17 - 10 6
2. Örebro SK IBK 4 2 0 2 13 - 16 6
3. Sten Sture BK 4 2 0 2 12 - 16 6


Måste säga att jag ändå lider med Sten Sture som missar platsen på minsta möjliga marginal men en tabell ljuger ju aldrig så sett.

Jag är däremot mycket glad för ÖSK som grejar det och dessutom som nykomling i div 1, bra jobbat där.

Pratade just med Henric i ledarstaben och han var såklart mycket nöjd och sade att det kändes bra redan från start då de vann närkamperna och såklart hade mer vilja och inställning då Karlstad redan druckit champagnen då de redan var klara (om de inte förlorat med mer än 13 mål).

Det betyder var folk än säger att div 1 västra står sig återigen som den starkaste div 1 serien då lagen som vunnit den gått upp varje år i 4 år från Kais mora via Västerås, Lockerud och nu Örebro.

Kan faktiskt själv vara extra nöjd att ha tagit en pinne på ÖSK på deras hemmaplan och det är vi ensamma om av alla lag de mött i årets serie. Hoppas alla vänersborgtjejer inser att det kan vara vår tur nästa år om vi mobiliserar upp krafterna och tillsammans jobbar hårt från maj till april så kan det vara vi som får dricka champagne om 1 år men det krävs ett enormt arbete av både förening, spelare och ledare.

Hoppas få chansen att mäta krafterna med Örebro nästa år på försäsongen och säger en sista gång grattis riktigt kul för er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0