1-1 i semifinalerna, SSL när det är som bäst!

Storverta vann välförtjänt i sudden och Caperio Täby slog AIK med 5-3 i Solnahallen inför hela 1700 åskådare och äntligen verkar de kräsna stockholmarna ha förstått att det faktiskt är slutspel. Med tanke på vilka spelare som spelar i den semin så borde det vara lapp på luckan varje match enligt mig.

Warberg fick för en gångs skull en förlust i Sparbankshallen (2200 och i princip fullsatt) mot ett för dagen lite snabbare och effektivt Storvreta som var piggare i sudden där Warberg såg mycket trötta ut och de fick också börja med boxplay, där Storvreta inte rullade och sköt på en touch som vi är vana att se dem men de tröttade ändå ut Warberg en del.

Vilka kommer stå i globen då, tja jag hoppas på Warberg och Caperio Täby. Kan sluta hur som helst för alla 4 har klart sm-guld potential. Vill säga att Forsmans timeout när Warberg kvitterade med någon minut kvar var riktigt bra, inte massa taktiskt skit och tavla utan bara ett psyksnack för att få upp skallarna på killarna och visa hela laget att han trodde på det de gjort hela matchen, en riktigt bra timeout och inte överdrivet som det brukar vara när det är tv-match, han var nyckeln till att de inte föll ihop som många lag gör när de möter Warberg och de blå kommer ikapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0