Förlust mot ett bra Nykvarn!

Nykomlingen Nykvarn visar att de inte kommer vara ett strykgäng nu när de tagit 4 p i de 2 första matcherna mot etablerade Skattskärr samt Vänersborg. Vi själva däremot får verkligen rycka upp oss för 1 enstaka poäng är inte mycket att hurra för. 3 mål framåt duger inte, dock 3 av backar är ju jättebra och 2 av 2 i powerplay är också bra. För andra matchen i rad gör vi mål med 6 utespelare, dock släppte vi ett också senare men det var en rensning som vi hade otur med.

Tror faktiskt få lag kommer åka till Nykvarn och vinna, mycket publik som stöttar sitt lag och tjejer som kämpar och sliter frenetiskt. Proffsighet ut i fingerspetsarna, det intrycket fick jag efter att ha besökt Nykvarn, det är bara o hoppas på fler sådana bortamatchern med bra arrangemang och mycket publik. Var lite rädd för man vet ju att det brukar vara närmast sörjande i Stockholmsregionen.

Slut 7-3 matchfakta på innebandy.se

Rättvist? Ja fanns inte så mycket att säga om det, vi var inte alls bra. Nästa vecka möter vi serieledarna Örebro, det gäller att alla är på topp då för det lär inte bli lätt. Tror som jag sagt tidigare att det kommer bli mycket jämna matcher i serien och att de flesta lagen kan slå alla på en bra dag. Hårt arbete gäller nu i veckan.

Kommentarer
Postat av: Elit supporter

Frågan är om det är laget som är dåligt eller du som tränare ? För du verkar ju inte ha så stor koll på vilka positioner flickorna passar för.2009-09-28 @ 18:45:50
Postat av: David

Du är välkommen att skriva din egen laguttagning här. Varsågod. Om du har någon stake så skriv ditt namn också, annars tycker jag du ska vara tyst.

2009-09-28 @ 22:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0