Perfekt start för stenungsund i kvalet till div 1!

Det är inte ofta man håller nollan i en innebandymatch på herrsidan, sen att göra det i en kvalmatch på bortaplan är ju otroligt starkt. 2-0 seger tog nämlingen Stenungsund mot Åstorp/Kvidinge och har ett gyllene läge att gå till andra kvalomgången där lag nr 10 från div 1 södra Munka/Ljungby väntar. En stor fördel är att de spelar i samma hall så Stenungsund har bra positiva minnen från den hallen och har spelat in sig på golvet o så inför den matchen, men först ska de ju klara av match nr 2 på hemmaplan. Man får aldrig ta ut segern i förskott för då kan det gå illa.

Hjältarna heter Martin Jonsson  & Henrik Areskoug, och troligtvis också Pauli Kobalej som håller nollan trots 5 pp för hemmalaget,

Matchfakta på länken nedan.

http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=346872&CompetitionID=7112&epslanguage=SV


Kommentarer
Postat av: Peter S.

Helt riktigt David, nu måste vi (Stenungsund) bara se detta resultat (2-0) och läge som halvtids siffror. Det som vi också har kvar i rockärmen är att vi förhoppningsvis har Niclas Larsson med på hemma matchen på lördag efter att han igår vrickat foten efter 6min. in på matchen och fick avbryta sitt spel. Så honom har inte Å/K koll på ännu! Hur det än går så ser vi bara dessa matcher som en härlig erfarenhet som "under dog" mot favorit tippade Å/K.

2009-03-16 @ 08:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0