Matchprogrammet.

Att läsa i hemmalaget IBF Göteborgs matchprogram är följande.

I dagens match är det viktigt för hemmalaget att försöka neutralisera Lockeruds stjärnor. Johanna Ekroth och Jenny Lundman samtidigt som man släpper på handbromsen i sitt egna offensiva spel. Lockerud visade i fredags även upp ett riktigt bra powerplay så det gäller att IBF håller sig på banan.

Hemmalaget kommer göra en del förändringar i startuppställningen jämfört med senast. Sandra Hellström kommer att starta i målet för Johanna Henningsson som gjorde en kanonmatch i målet i fredags kan ej medverka på grund av jobb. IBF kommer också att starta med Sandra Svensson som back istället för Mika Persson.

En sak jag undrar är Johanna hjärnkirurg och ska operera eller vad är det för jobb hon har där hon är helt oersättlig så hon missar ett elitseriekval, undrar om det hade hänt i en herrmatch, tänk själva Holtz borta för han ska jobba, tanken finns ju inte, himla trist i alla fall för just Johanna som troligtvis inte kommer kunna tänka så mycket på jobbet utan kommer nog mera tänka på innebandy. Hellström har varit med länge och är en mycket bra målvakt så det är nog ingen fara men ändå trist.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0