Daminnebandy på tv=riktigt kul!

Såg Falun mot Endre och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Om man jämför matchen mellan IBF Göteborg och Lockerd som jag såg live i Söndags så måste jag säga att det är som att jämföra korpen med Allsvenskan om man pratar fotboll.

Falun var riktigt bra när de vaknade efter en sömnig förstaperiod. De spelade one touch avslutade med direktskott och öste på i bra tempo, riktigt imponerad blev jag. Kan säga att de spelade en bättre innebandy än vad många av lagen i årets div 2 har visat upp när det gäller passningar och direktavslut.

Endre däremot, deras stjärnspelare, Jakobsson systrarna och Sara Anteryd var allt annat än bra. De såg tunga och sega ut, det känns som om Endre tränat knäböj hela säsongen och blivit 5 kilo tyngre på samtliga spelare, i så fall vad är tanken med det? Är det inte viktigast att vara snabb i vändningarna? Falun kan lätt vara en outsider till SM-guldet, vi ska inte räkna bort dem. Jag hoppas Endre kan komma igång för de var ett av mina favoritlag när de spelade sån rolig offensiv innebandy som de gjorde för något år sedan, nu var det riktigt dåligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0