Sommaren, innebandyn går i idé eller?

Tja de seriösa innebandyspelarna kör ju i full gång nu men på diverse hemsidor händer inte mycket, innebandymagget kör väl på hyfsat med lite silly season mm och det är ju kul. Tycker det är lite trist att www.ladiesedition.se tog semester, hoppas den siten kan utvecklas och att de får in fler som vill jobba för den, men det klart då måste de ju fixa lite pengar också för vem orkar driva på och ringa och göra intervjuer mm för 0 spänn. Själv gjorde man det i en säsong och så mycket tid som det tog och en hel den bensinpengar så var det ju ett tufft jobb, men det var också jävligt kul speciellt när det var besöksrekord här på bloggen med runt 300 unika besökare på ett dygn.

Själv så kör man på som tränare för ibk vänersborgs damlag i div 1 kommande säsong, ska bli riktigt kul och en spännande utmaning på flera olika håll i en serie där många lag rustat upp ordentligt för kommande säsong. Mer om det kommer längre fram. Ska också passa på och kika lite på Vänersborgs herrlag som har träning före damlaget på tisdag kväll och se om de har några nya ansikten.

Om div 2 herrar annars då, jo för fan kom igen nu ibk 7-Härad och ryck upp er, ni kan ju för fan inte ligga i dvala och se på när det börjar gå lite emot, ni spelare ta ert ansvar och träna i sommar nu ihop och sitt inte och vänta på att en tränare ska ta tag i er. Skövde har värvat smart om man kolla på silly season, välkända namn i västergötland. Väldigt tyst om Floda IBK och Lerum. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0