Eftersnack Lerum mot Alingsås!

Fick en intervju med matchens bästa spelare i respektive lag, först ut Johan Andersson i Alingsås.Johan Andersson trivs mot Lerum, 2 mål denna match och ett mål förra mötet!

David: Matchens lirare idag var de flesta på läktaren överrens om, hur viktigt kände ni att ditt 1-2 mål var?

Johan: Tack kul att höra, jag tycker det var orättvist att det stod 2-0 till dem i det läget så det var viktigt, de kanske skapade lite mer i första men vi hade många heta chanser också.

David:
Ja de var piggare i början men sen tog ni över, hur kommer det sig att ni behöver så lång tid att komma igång, ändrade ni något?


Johan: Nej inte direkt, sista 30 minuterna var vi riktigt bra och de har inte mycket spel alls då, det var likadant mot Lindome förra helgen att vi inte är igång förrän det verkligen ska avgöras, det är gött att vi fick målen och vann. 

David:
Den stora skillnaden är att de tog mer direktavslut och era forwards skulle ta in bollen före det sköt, varför är det så, var golvet dåligt?

Johan:  Nej det har varit så hela säsongen, vi nöter direktskott på träningarna men de kommer inte på match, vi har för många finlirare i laget (skratt).

David:
Det var 3 otroligt viktiga poäng eller hur?

Johan: Förra matchen kändes mer som en måste match men hade vi inte vunnit denna hade vi varit körda men det var gött att ha lite medflyt den här gången.

David:
Snackade ni något om att hålla er ifrån utvisningsbänken idag för ni fick ingen utvisning i matchen?

Johan: Vi snackade om att smälla på men det var riktigt dåligt första 1,5 perioden med i princip inga närkamper alls.

David:
Ja det var otroligt snällt för att vara derby, det hettade till lite i sista bara. Bara o köra på nu och ta 3 till så ni blir klara före Lidköpingmatchen då.

Johan: Ja det vore jävligt gött, vi vann där ifjol med 5-1 så det är ingen omöjlighet men det vore som sagt gött att ha fixat det före den matchen, vi ska kriga på.

David:
Grattis igen och tack så mycket för pratstunden.

Johan: Tack så mycket.


Intervju med Michael Andersson, målvakt i LerumUppvärmningsbild före Derbyt där Michael räddade flertalet frilägen och blev matchens bäste hemmaspelare.

David: Hur kände du inför derbyt mot Alingsås?

Michael: Klart det är kul med Derby men det är inte samma känsla som mot 0302 som vi delade hall med, jag är ju från Värmland så jag känner inte någon direkt rivalitet mot Alingsås heller, men kul med mycket folk på läktaren.

David:
Hur är din form nu, känner du att du är på topp nu?

Michael: Det känns bra,  jag hade en dipp mot Warberg borta men nu känns det bra igen.

David:
Om man ser på laget så är det mycket från f d Pantern men känns årets lag starkare än förra årets?

Michael: Ja det tycker jag för de yngre har blivit ett år äldre och fick debutera förra året så de har erfarenhet från div 2 spel vilket är viktigt, i övrigt så känns det som vi ska ligga högre upp än vad vi gör.

David:
Det är ju en jämn serie så det kan gå fort, det känns som ni har ett starkt kollektiv, ni kan plocka bort 2 spelare och sätta in 2 nya och det märks i princip inte, håller du med om det?

Michael: Ja det är vi, det är väl egentligen det vi har saknat är killen som gör 2-3 poäng per match som en riktig matchvinnare men med det matreialet vi har så ska vi ju klara oss ändå men det hade inte varit fel med en poängkung i laget.

David:
Hur ser framtiden ut för dig här i Göteborgsområdet, du blir färdig i skolan snart va?

Michael: Jag blir färdig i sommar, men har inga planer. Det beror på om jag hittar ett jobb eller om jag ska plugga vidare så jag är egentligen öppen för allt.

David:
Okej, bra match och tack så mycket för pratstunden.

Michael. Tack själv.


Matchbilder Lerum - Alingsås 2009-01-21Lerum löpte in och hälsade på publiken inför matchen till stora applåder.Lerum i anfall var det mest första 30 mintuerna.Kapternarna i tekning mot varann, matchen i matchen vanns av bortalagets Sernelid som passade till Alingsås 3-2 mål.Fredrik Pettersson gjorde 1-0 för Lerum och spelade bra matchen igenom.Alingsås segersång efter matchen, får vi höra den 3 gånger till i år så blir det nog nytt kontrakt, hoppas det!

Kommentarer
Postat av: #9 TT

Skumt att Johan Andersson spelar då jag trodde att tränaren i A-sås menade allvar då han sa att han inte skulle få spela en enda match till denna säsong....men men..då kanske han är med på tisdag då...

2009-01-24 @ 21:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0