Ödesmatcherna 1 och 2!

Har ringt upp de 4 tränarna som är inblandade i bottenstriden i största grad och ställt några frågor inför helgens matcher.Blir det Alingsås som får jubla efter kvällens match?


Stefan Johansson i Alingsås.

Hur har ni laddat för matchen i veckan? Vi har kört extra ute och kört på bra inne. vi har varit mycket folk på träningen. 

Har ni alla tillgängliga? Alla utom Joel Pettersson som har varit långtidsskadad som fortfarande inte kan spela.

Är du nöjd med säsongen
Vi hade gärna haft ett lite bättre utgångsläge men nu är det som det är så det är bara o köra på om vi klarar oss kvar är jag nöjd.

Ordet är fritt. Det är ruskitgt kul med matcher som gäller så mycket.Göteborg har en mikroskopisk chans till kval, går allt deras väg?


Jacob Saleem i IBF Göteborg.

Hur har ni laddat för matchen i veckan? Vi har kört på som vanligt 3 träningar denna veckan, spela avslappnat och vi är revanchsugna efter matchen mot TT. Dem hade vi koll på efter första perioden men sen så tappade vi allt och blev långa i laget och tappade hela rytmen i spelet. Vår målvakt Daniel Larsson gjorde en stormatch som tur var. Träningen igårkväll såg riktigt bra ut så nu ser det bra ut igen.

Har ni alla tillgängliga? Alla tillgängliga.

Är du nöjd med säsongen? Ja absolut det är min första hela säsong som div 2 tränare och jag är nöjd med alla killarna. Vi kör 45 min fys inför varje träning med fystränare som håller i det, det har varit mycket uppskattat. 

Övrigt
: Parketten är ju svårspelad men i grund och botten är våra spelare vana vid parkett från Valhalla så vi ska greja det, sen är det ju trångt i båset så vi har förberett hur vi ledare ska stå så vi kan kommunicera bäst med spelarna. Mattias Boström som var segerskytt mot Alingsås är borta resten av säsongen pga bristning i baksida lår.

Fredrik "Räka" Söderblom i Vänersborg

Hur har ni laddat för matchen i veckan? Vi har väl anpassat träningen efter hur de spelar, men inga stora skillnader, men en del detaljer.

Har ni alla tillgängliga?
Ja det har vi även om några inte tränat i veckan.

Är du nöjd med säsongen? 
Vi hade givetvis velat vara högre upp men i och med att vi haft så mycket folk borta (6-7 man) och inte kunnat köra fullt på träningarna. Men vi har allt i egna händer och det är ju bra.

Övrigt: Jag tror det blir mycket publik för vi har haft reportage i lokaltidning så vi hoppas på ett bra stöd i matchen. 


Tar de gröna "Ankorna" sista livlinan mot Vänersborg?

Mikael "Koppen" Lindqvist i Lindome.

Hur har ni laddat för matchen i veckan? VI har tränat en hel del försvarsspel och powerplay, igår var det bra träning med högt tempo men det är bättre än när det är för lungt, alla var taggade inför helgens match.

Har ni alla tillgängliga? Ja för första gången på hela säsongen.

Är du nöjd med säsongen? Nej det kan man väl inte vara när vi ligger där vi ligger. Vi hade som målsättning att hålla oss kvar. Vinner vi dem 2 sista matcherna och åker ur på 28 p så får vi i så fall leva med. Vi måste nog ta minst 5 av 6 p på de två sista matcherna.

Övrigt: Vi ser fram emot matchen, vi kommer ha många fans med oss och Vänersborg kan räkna med en busslast "dårar" som kommer höras i hela stan. Vi ska tacka Challengers som tog Andreas Johansson och gav oss chansen att vinna.

Kommentarer
Postat av: intresserad

Det snackas innebandy i hela Vbg, hysteri är bara förnamnet :-)

2009-02-20 @ 17:02:07
Postat av: David

Underbart Vänersborg!!!

2009-02-20 @ 18:39:38
URL: http://innebandydavid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0