Marstrand bryter med Nordlycke!



Marstrand kör säsongen ut, utan Johan Nordlycke 2 fr höger i rad 2.

Som en anonym person skrev igår i kommentar så har Marstrand valt att bryta med Johan Nordlycke som huvudansvarig tränare. Enligt uppgifter så var de inte missnöjda med Johan utan ville ha till en förändring för att bryta den negativa trenden och då är det ju alltid lättast att byta headcoach.

Peter Hugosson och Joakim Torrino som har tagit över ansvaret tillsvidare. Vi har oss själva att skylla bara men tyvärr måste ju något göras  sägs det från Marstrands håll.

De nya tränarna har i alla fall fått en smakstart med 2 raka segrar mot Warberg och Alingsås. Det brukar oftast bli en kortsiktig effekt när ett lag byter tränare, vad det kommer göra i långa loppet återstår att se, det är ju bara 3 matcher kvar nu och om Hugosson och Torrino blir kvar nästa år återstår också att se.

Det märkliga är att det inte står något om det på Marstrands hemsida, brukar man inte gå ut offentligt när man byter tränare på denna nivån, så publik spelareo övriga medlemmar får reda på vad som hänt så det inte blir massa skvaller hit och dit, dålig info av Marstrand, riktigt oproffsigt om jag ska vara ärlig på den biten.

Kommentarer
Postat av: Headcoach

Ja, vad skall man säga?!

Att byta tränare när det är så få matcher kvar är helt sjukt! Jag fattar inte vad en styrelse tänker!



Det finns rena fakta böcker som man använder som referenser på universetetsnivå, där det inte finns något possetivet att byta en tränare. Och att då göra det med så få matcher kvar är ju skandal!!!



Marstrandsstyrelse = Kortssikts tänkade ärthjärnor!

2009-02-03 @ 17:51:18
Postat av: David

Ja, personligen tycker jag det var mycket konstigt och speciellt att inte kunna stå för det officiellt på hemsidan, känns ju som klubben själva tycker det var ett dåligt beslut då, men jag är ju inte insatt heller.

2009-02-03 @ 18:14:16
Postat av: till headcoach och david

att det står i en bok på nåt universitet att det inte finns något positivt att sparka en tränare kan ju knappast gälla för varje enskilt fall. det kanske gäller för en majoritet av fallen, men knappast alla. att sen påstå att styrelsen tycker att de gjorde ett dåligt beslut när de sparkade tränaren två veckor senare, för att det inte står på hemsidan? styrelsen gick ut med det i lokalpressen som känns som ett bra mycket bättre medium än en laget.se-sida, om man vill nå ut till så många som möjligt. tänk efter lite för fan.

2009-02-03 @ 19:37:36
Postat av: David

Marstrands hemsida är ju snygg men inte så mkt info tyvärr. Okay bra att gå ut i lokalpress men för alla som inte bor i Kungälv som kanske kikar in på nätet har ju inte en susning vad som händer med laget. Mer kraft på vettiga saker vore ju inte fel och mindre energi på katter och humrar.

2009-02-03 @ 22:01:43
Postat av: Marstrandspelare

Kan meddela att STYRELSEN inte gick ut med det i pressen! De meddelade ingenting...men svarade på Kungälvspostens frågor kring det efter att tidningen fått nys om det på annat håll!

2009-02-03 @ 22:04:17
Postat av: David

Jaha, okay hur det än var så tycker jag en hemsida ska kunna användas till info för alla intresserade parter. Jag tycker i alla fall det är en ganska stor grej när herrarnas representationslag bryter med sin huvudtränare, kanske är jag ensam om att tycka det?

2009-02-03 @ 22:17:40
Postat av: Marstrandsspelare

Du är inte ensam!

2009-02-03 @ 22:48:35
Postat av: Positivt Marstrand & David

Se det positivt både Marsstrand och David, båda har blivit av med Johan Nordlycke. Måste alltid vara något bra i allt tjafs. Hahahahah ..

2009-02-04 @ 07:44:44
Postat av: Marstrandspelare

Vem har sagt att jag spelar i herrlaget? ;-)

2009-02-04 @ 14:27:44
Postat av: Spelare i Herrlaget

Tycker att Johan gjorde ett bra jobb. Vill bara att folk skall veta det, men nu är det som det är!!!

2009-02-05 @ 07:50:00
Postat av: MIBK

Kanske dax att byta ut fakta böckerna på universitetet ????

2009-02-15 @ 18:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0