Liveblog Alingsås-Göteborg period 2.

Första gången på länge Alingsås spelar go musik, riktigt gött, vi laddar inför andra perioden och ser att Vänerborg har kopplat greppet om Lindome med 3-1 och det betyder att Alingsås kommer vara i div 3 om båda resultaten står sig. Ska i och för sig inte räkna bort Lerum som har 27 men då måste Alingsås ta igen en jädrans massa mål så 100 % ute är de faktiskt inte. Tar Lerum 1 poäng,  i dagsläget 3-3 i periodpausen mellar Pixbo och Lerum.

Johan, asgarv åt din kommentar. :)

Bergström, Alexandersson och Ziegler börjar andra för Göteborg.

Nu börjar period 2.

Frislag för Alingsås 1.06 i bra läge. De slarvar bort det o det blir istället kontring.

Domarna blåser mycket, lite väl mycket tycker vi.

Bra avslut av Mårtensson i göteborg, i slottet efter marken men Ingemarsson fick ut benet. 2:25 spelat.

Bra avslut från vänsterkanten av nr 44 Ziegler.

Micke: Alingsås tar inte tillvara sina spelvändingar speciellt i 2 mot 1 lägena så gör dem det svårt och långsamt.

Nu blåser domarna för precis allt, div 5 nivå börjar det lukta.

Riktigt bra utkast av Ingemarsson i Alingsås men det blev inget av det hela. Nu hör man coacherna också kul att det börjar tända till.

6 min spelat nu.

Utvisning och vansinnig publik, pp för göteborg. En göteborgs spelare snubblade och nivån domarparet håller så är det utvisning, de flesta hade nog inte gett frislag. Jag vill inte såga dem men tyvärr så måste jag säga att i en sån här viktig match är det otroligt illa att de har en så här låg nivå.

Alingsås försvarar sig bra i boxen med Håkan Pettersson och Sernelid på topp och Järrebring och Sandro Johansson på backen.

MÅÅÅL: Rickard Alexandersson missar en pass som rullar in på benet på Ingemarsson och upp i krysset. Ett turmål helt klart, men de räknas också. 0-2 8:00

Micke: Det är synd att Göteborg får göra mål på en felaktig utvisning. Det är nu Alingsås måste hitta på något, de kan inte vänta längre.


MÅÅÅÅL: 0-3 Köksvägen, inte alls bra att släppa ett sådant lätt mål, målskytt för Göteborg, nr 5 Mikael Johansson.

Micke: Är det inte läge för Alingsås och ta en timeout och skapa lite förändringar i matchbilden, det känns lite för viktigt för att bara låta matchen rulla på. T ex gå ner på folk och ta ut dem som inte har en bra dag. 


12:12 och hawaiispel och alingsås känns för långsamma de är 2a på varje boll, det märks att göteborg kört fys före varje träning.

Nu blåser domarna inte för något, låsningar och slag och hej o hå. Nu kom ett jätteläge för Alingsås på gula streckade.Frislaget gick i muren, otroligt dåliga frislag idag från båda lagen.

Alingsås skapar lite mer nu men halvchanser mest.

15:04 jätteskott av Sernelid i Alingsås men skottet tar i burgaveln.

Micke: Spelmässig innebandy existerar knappt, bara kamp och hawaii.

2 mot 1 läge 15:45 Mattias Andersson tar skottet över.

MÅÅÅL_ 1-3 Alingsås gör ett viktigt mål, skott av Johan Andersson från mittplan och Mattias Andersson petar in returen över duktige Larsson i bortakassen. 17:07

17:25 Sernelid tätt utanför och nu är Alingsås på gång.

Jättefrilsag för alingsås mitt framför mål

Skott på mål men Larsson räddar.

MÅÅL: 1-4 otroligt billigt skott utifrån av nr 17 Joakim Örneflo, inget fel i skottet men Sandro Johansson i Alingsås gick inte på och Ingemarsson verkade inte alls beredd på det. Typiskt för nu har Alingsås haft några bra minuter och skapat mycket chanser.

Summering: Micke: i 14 minuter så är det ren hawaii, Alingsås vaknar till live sista 5 minuterna och sätter lite press och har flera bra möjligheter. Tyvärr gör de sedan en markeringsmiss och gästerna kan göra ett psykologiskt viktigt mål, något som inte alingsås har råd med. Alingsås måste ta tillvara sina frislag, de har haft 3 st i bra läge som de borde gjort mål på i alla fall ett av dem.


till Anonym kommentar, kul att du kikar in här. Vi hoppas på en målexplosion i sista så serien lever i sista omgången, sen är vi ju alingsåsare så vi hoppas ju lite på dem.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att se att mina grabbar leder, hoppas de kan hålla ledningen bara! Gick ju inte vägen senast!Fantastiskt med livebloggande, då får man med sig både finalen av På Spåret och matchen :D

2009-02-20 @ 21:09:49
Postat av: Björklund

Fattar inte varför mitt namn inte kom med senast. Men, men...Skönt att Örneflo gör poäng igen, gick poänglös för första gången senast. Han är en spelare som borde kunna snitt drygt 2 poäng per match.

2009-02-20 @ 21:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0