Final destination!

Ber om ursäkt om jag inte uppdaterat förrän kl 21 men jag har jobbat och sedan åkt o tränat så hela dagen har flytit på i ett men sista kraftansträningen nu då.

Omgång 22 och sista.
2009-02-27

IBK Lidköping - IBK Alingsås
IBK Tygriket 99 - Warberg IBF
IBF Göteborg - Marstrands IBK
FBC Lerum - IBK 7-härad
Lindome IBK - Pixbo Wallenstam IBF
Stenungsunds IBK - IBK Vänersborg

2 matcher är det som gäller att hålla ögonen på och det är de med fet text. Stenungsund är i förarsätet om kvalplatsen men de har Vänersborg och i förra mötet var Vänersborg det bättre laget i 50 minuter för att sedan falla ihop helt sista tio, har de lärt sig läxan nu kan de mycket väl snyta en poäng eller kanske alla 3. Förhoppningsvis får vi ett nytt publikrekord i årets serie i Sundahallen imorgon Fredag.

Tygriket ska lätt slå Warberg enligt alla. Håller inte alls med, om Warberg kommer med samma lag de hade mot Alingsås kommer de garanterat ställa till problem för TT killarna. TT kan inte bara ställa ut skorna och tro de ska vinna lätt för då kan de få en obehaglig överraskning.

Tippar sista omgången.

Lidköping mot Alingsås är lite extra hatmöte och har varit så genom åren, tror också mästarna vill avsluta snyggt med en seger och gästernas motivation är nog inte så hög. Tips 9-4

Tygriket-Warberg. Tror TT kommer ligga under i början men sedan vinna på kondisen med 7-5.

Göteborg-Marstrand 5-5 Tätt och lagen kommer nog följas åt hela vägen.

Lerum - 7-Härad, hugget som stucket men gästerna har en klart vassare offensiv normalt sett, senast gjorde Lerum 11 mål och det är imponerande av laget som före det hade gjort minst mål i serien. 5-5 tippar jag även i den matchen. Förra mötet slutade 3-3.

Lindome - Pixbo Gästernas kvicka tekniska spela passar Lindome riktigt dåligt och jag tippar där 3-10 Sedan är nog inte hemmalagets motivation den bästa heller.

Stenungsund - Vänersborg 6-6 (7-6 SD)
 
Lycka till alla lag må bästa lagen vinna!!! Kommer själv inte ha möjlighet att se något lag men hoppas på någon gästbloggare på någon av matcherna.

Kommentarer
Postat av: Lindome

Oj vad nära det var att du fick in rätt resultat.

2009-02-27 @ 21:54:30
Postat av: David

HEHE inte ens nära haha, starkt att spela så bra när man åkt ur och ovanligt.

2009-02-27 @ 23:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0