Reajägare, skaffa er ett liv!

Det jag menar är ju inte att det är fel att handla på REA utan att vara helt manisk prisjägare, ska förklara vad jag menar. Vi i vår butik kör en drive med "tag 3 betala för 2 reavaror", inget konstigt med det.

Problemet är ju nu att alla dessa reajägare (vilka ofta inte förstår svenska förutom när de vill) ska ha alla varor till tag 3 betala för 2 vilket inte går och de lassar upp en hel drös skor på disken och inte vill förstå. Nej det är mer, när de väl köpt sina 9 par och fått 3 gratis så kommer de tillbaka dagen efter och ska byta hälften och då ska man få dem att förstå att de inte kan få tillbaka pengar på en sko de fått på köpet dagen före, det är ett jäkla strul.

Sen är det så att under rean så slängs det skor till höger och vänster på golvet så butiken ser ut som kriget vilket det inte är i vanliga fall då endast ett fåtal skor hamnar där, fattar inte varför det ska svinas bara för det är rea. Fick skit av en kund idag för det var stökigt och kunde bara hålla med så ska det inte se ut men det är omöjligt att hinna städa undan när det blir mycket stök på en gång, man har ju bara 2 armar.

Sen kommer tredje punkten då vanliga skor på ordinarie pris hamnar i REA lådor och när vi i kassan uppmärksammar det vilket vi alltid gör för vi scannar skon o inte kartongen så ställer sig alltid kunden frågande till hur kan det ha hänt, jo jo det undrar jag med, alltid under rean detta händer och någon enstaka gång i vanliga fall då vi naturligtvis inte har så många skor nedsatta, jag menar lägg ner detta nu, hade man haft kameror hade man kunnat sätta dit folk för det är rent bedrägeri att försöka lura till sig rea.

Sen vill jag bara avsluta med att 96% av alla kunder är jättegoa och underbara och det är dem som gör livet så bra och att man trivs med att vara "Al Bundy", men till de som håller på med det ovan nämna säger jag bara skaffa er ett liv.

Innebandybloggning kommer senare, nu blir det idolfredag, personligen tror jag Erik vinner men Calle är grym så han får gärna vinna det gör mig inget men för flera veckor sen sade jag Erik så jag står fast vid det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0