Seger mot Marstrand med 9-2!

Ett taggat Vänersborg satte bra fart från start och tog ganska omgående lednignen med både ett och två noll. Vi spelade på 3 linor i anfallet och två backpar och det gjorde att när vi hade korta byten så drog vi upp ett bra tempo. 3-0 och 3-1 kom också före första pausvilan.
I andra perioden spelar vi riktigt bra och vinner den med hela 5-0 och alla kedjorna skapar mycket och framförallt så tar vi mycket skott på mål. Jag räknade inte men tippar på att vi i andra skjuter mer än 15 skott på mål.

I sista så jämnar Marstrand ut spelet samt att vi slår bort för mycket passningar och perioden slutar 1-1.

En rolig match med mycket kamp och även om spelarna ramlar så blåste domarna inte sönder matchen utan lät spelarna använda kroppen på rätt sätt, något som vi tränat väldigt mycket på så all beröm till domarparet Sven Persson och Peter Jaeger, hoppas fler domare ligger på den nivån då blir det en rolig innebandyvinter med mycket kamp.

Marstrand saknade en del spelare fick jag höra så vi ska inte räkna med en lätt match när vi möts i vinter trots de något stora siffrorna i dagens match, träningsmatch är träningsmatch ska man aldrig glömma. Marstrand är ett lag som kommer vinna en hel del matcher på sin kämpainställning och när de fått spelat ihop sitt lag med en del av sina nya spelare så kommer de bli en obehaglig överraskning för många.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är mina träningsövningar som satt fart på¨Vänersborgs damlag , inte "Foppa".Gött att se.Ass. tränare inom kort.

2009-08-28 @ 19:06:49
Postat av: Anonym

Självklart "Bulten"..:)

2009-08-28 @ 20:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0