Nyheter på Silly season!

Har hört något skvaller i alla fall även om det varit ganska tyst.

Nykomlingarna Floda försöker som väntat värva flera från ibk Alingsås. Vad ryktet på stan säger så finns det inte mycket intresse från Alingsåsarna att spela i Floda, men man ska aldrig säga aldrig.

IBK 7-H har flera spelare som varit ordinarie som är osäkra på fortsatt spel. Det ryktas om att Proohf är på väg tillbaka till sin moderklubb Sandared i div 3. Ett annat rykte är att kapten Enhörning kanske ska studera på annan ort, detsamma ryktas det om den andre centern Patrick Kettil som kanske också ska studera på annan ort. Rutinerade forwarden Johan Jörgner tvekar om en fortsättning på grund av tidsbrist och även för backen Kristain Lukacevic är en fortsättning tveksam . Frågan är ju hur Henrik Kuusela tänker om hans polare från RSK linan försvinner, då kan det nog lätt "lukta" spel i Rydboholm igen för den duktige forwarden.
Christian Olausson är inte heller 100 % säker på en fortsättning och där kanske det blir en återgång till Borås IBFdär han kan återförenas med radarkompisen nr #78 Mattias Sköld, skulle fallet bli så har IBF en riktig bra lina om de väljer att sätta talangfull Filip Johannesson som center där, en ruskigt bra kedja som varje div 3 lag skulle frukta.
Vi får se om vi får se dessa toppspelare nästa år i 7-Härad, om inte så behöver Boråslaget stärka upp ordentligt för att inte åka ur serien med dunder och brak.

FBC Lerum då, ja vad jag hört så är det inte klart än om målvakten Michael Andersson stannar eller inte, han har studerat klart i Göteborg nu och det är ju då en fråga med arbete som styr för värmlänningen. Sen borde ju Lerum vara ute efter en toppforward av hög rang, vet ju att intresse av Petteri Luokkanen funnits tidigare men han valde ju "Challengers", frågan är om han vill "trappa ned" med FBC Lerum nästa år? Målvakten Victor Wedlin som lånades ut till "Challengers" kommer troligtvis köra på i Lerum nästa år i och med att Göteborgarna gjort klart med Reine Andersson från Marstrand och har kvar Peter Morero. De har också kontrakterat 2 spelare som är från Floda Christian Buonassisi och Niklas Wernersson som är 2 17 åriga talanger, personligen tycker jag de skulle spelat kvar i Floda och fått ett år med speltid i div 2. Att gå in och få speltid i FBC Göteborg blir inte lätt, speciellt med FBC´s brukar värva in gamla spelare mitt i säsongen istället för att ge reserverna chansen.

Mer rykten kommer senare. Kom gärna med mer.

Kommentarer
Postat av: Flodabo

Tror också att ett år i div 2 hade varit bättre för Buonassisi och Wernersson, men det är klart att det är lockande för killarna att få testa spel i div 1. Det är två stora talanger, så de kommer inte att göra bort sig i Challengers.

2009-04-09 @ 09:38:00
Postat av: Flodabo 2

Vi får önska killarna lycka till!!Hoppas att de inte får sitta på bänken utan få tillräckligt med speltid i Challengers.Om de tröttnar på att pendla till träningar och långa bussresor, är de alltid välkomna tillbaka till moderklubben, där de spelat i ca 10 år.

2009-04-09 @ 19:15:46
Postat av: Göteborgbo

Om de samlar ihop till en period tillsammans under hela säsongen så får de var nöjda, tillsammans!

2009-04-10 @ 23:02:22
Postat av: Boråsbo

Ang IBK 7-H så blir det inte så lätt för föreningen om rykytrna talar sanning, att så många försvinner. Det finns ju ingen påfyllnad av yngre killar då p92 laget slutade omedelbart mitt i säsongen. Och juniorer finns det väl inte många av heller?

2009-04-12 @ 10:03:05
Postat av: Boråsbo

Det är inte heller någon junior som får förtroende kan väl tilläggas...?

2009-04-12 @ 13:18:54
Postat av: Informatör

Ryktet om Patric Kettil stämmer. Har hört rykten om att han är på väg till Uppsala för studier och spel i det nya SSL-laget Sirius.. Återstår att se.. Tack för en skön blogg!

2009-04-13 @ 13:21:38
Postat av: Legend

Kettil till Uppsala, Jörgner slutar, Prhoof till Sandared och Enhörning skall förmodligen plugga på annan ort. Det stämmer!

2009-04-13 @ 19:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0