En dag på Göteborg Masters!

Vi snackar alltså GOLF!!! Hur kul är det då? Tja inte vet jag, för jag har aldrig spelat, men idag har jag varit och demat våra espressomaskiner för den kvinnliga världseliten på Lycke Golfklubb utanför Kungälv. Tävlingen ingår både på Ladies European Tour och SAS Masters Tour. Spelare från mer än 25 länder kommer vara på plats i tävlingen.


Pratade lite med bl a Sanna Johansson direkt efter att hon gått första rundan, då i ledning. Pratade lite senare med den finska tjejen Ursula Wikström som vid lunchtid ledde tävlingen på -7 slag och var på ett strålande humör och riktigt kaffesugen (håller tummarna för henne lite extra) .
Många engelskor ville också ha kaffe (trodde bara dem drack the där) och även en tjej från Sydafrika som gjorde bra reklam för att åka dit och vem vet det är ju vm i fotboll där 2010, vore inte fel att åka om Sverige tar sig dit.Bild på den mycket trevliga Ursula Wikström som uppskattade vårt Nespresso kaffe mycket och hoppas hon spelar ännu bättre resten av helgen med vårt kaffe i magen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0