POKERKRASCH PÅ MICROGAMING!

Sjukaste jag varit med om hände natten mellar lördag och söndag. Spelar ibland en turnering på nordicbet poker som heter Extreme stack 50 000 Guarantee. För de som inte är inbitna pokerspelare så lägger man upp 100 dollar och får 10 000 chips och prispengarna är 12500 dollar för förstapris och sen minskar det så klart för varje position osv. Turneringen började kl 20:30 och ca kl 01:30 kommer det upp att varje hand startas på samma tid, alltså för det är 4 bord som är kvar i turneringen på 40 spelare och de 36 första kommer i pengarna alltså vinner mer än de satsat.
I det läget låg jag okay till på en mittenposition runt 20 e plats och kände att okay ta det lite lugnt o säkra pengarna när några med under 10 000 marker var kvar, själv hade jag runt 50 000 och behövde inte chansa. När det står "grattis ni har vunnit ett pris" betyder det att man är bland de 36 första och alla andas ut lite extra som det brukar vara.

Helt plötsligt så har folk tagit sig in i turneringen och anmält sig senare så igen blir det hand for hand 4 st till hade köpt in sig igen i en turnering som inte har återköp och speciellt inte efter 6 timmar, så hela turneringen förstörs ju av detta. Så mina prispengar vet jag inte vad som händer med, helst hade jag ju velat fortsätta och spela från det läget när allt brakade och folk lyckades köpa in sig. Hur det kan hända vet ingen men någon måste ju sabbat microgamings software med ett virus eller liknande. Jag åkte sedan ut på en 25 e plats men de 150 dollarna jag vann känns ju skumt med tanke på att folk hade kommit in och några åkt och inte fått sina pengar.  Troligtvis kommer de säkert diskvalificiera turneringen men gör de inte det före den är slut kan ju alla ta ut sina pengar till sina bankkonton illa kvickt.

Tråkigt när internetpoker är så smidigt att kunna spela utan att behöva ta sig till casino och kunna sitta hemma i träningsoverall och dricka cola vid datorn. Detta förstörde hela helgen, imorgon kl 20:30 är det söndagsturneringen som jag brukar spela, får se om det blir den om de har fixat problemet. Skriv gärna om ni själva råkat ut för liknande saker på nätet. Har själv varit med om att turneringe avbrytits, tyvärr också då jag låg bra till men inte så långt i turneringen.

Vill också tacka alla 117 unika besökare som besökte bloggen under söndagen, det är nytt rekord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0