Ryan Giggs på besök i Oslo!

Norska Manchester United supporterklubb hade ett tioårsjubileum för deras heders president Ryan Giggs som blev vald till det för tio år sedan alltså. Han fick stående ovationer när han bar in Premier League pokalen som var grymt stor, med sig hade han också Champions league pokalen som var ofantligt stor även den. Det ska sägas att det var en hel del security runt pokalerna och Giggs med flickvän. Min polare Robert jobbar på hotell Radison i Oslo och tipsade mig detta och var snäll och skickade ett privat foto till mig, tack Robert.

Giggs hade med sig diverse souvenirer som auktionerades ut och pengarna gick till norska unicef och det blev runt 100 000 kr, bl a hans egen matchtröja som han haft i år i serien.Giggs med premierleaguebucklan från vårens ligaseger.

Presstrycket var grymt stort men Giggs själv sade att detta besöket för för supportrarna i den skandinaviska supporterklubben och tackade nej till press. Giggs är den spelare i permierleague som har flest medaljer från ligan och de inhemska cuperna.Ryan Giggs i köket på Radison hotell i Oslo, foto Robert Kalnak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0