Panikvärvningarna har börjat!

Och först ut är FBC Göteborg "Challengers" som har värvat Pekka Jalava från Kärra i div 4.

Se mer under följande länk från innebandymagazinet efter texten. Tycker det är jättepinsamt att de värvar en spelare som trappat ner och inte vågar ge sina unga spelare förtroende, de har ju lärlingskontrakt med ett gäng lovande spelare och istället värvar de hem en spelare som valt att trappa ned (trots att han bara är född 1979).
De har reggat 23 utespelare i ida systemet och borde väl då ha tillräckligt med folk för att slippa värva en spelare som valt att trappa ned i 5! matcher som det står i artickeln. De som kört stenhård försäsong sedan maj och nötit bänk borde känna detta som ett slag i ansiktet, okay om de värvat honom för resten av säsongen och han gått in och visat på träningarna att han fortfarnde håller måttet är en helt annan sak men nu ska han in och lira 5 matcher och sen tillbaka och harva i div 4.
Har det blivit en viss panik i göteborgsklubben nu när de förlorat 2 matcher, jag tror denna panikvärvning kommer ha tvärtom effekt och kommer göra så laget tappar laganda och motivation på de som blir bänkade och helt plötsligt ska en ny spelare (center dessutom) in i ett system och lära sig hur laget spelar, ok att han lirat med många tidigare men ändå det känns inte helt stabilt enligt mig.
 
Ska i alla fall slänga in en slant på att Challengers förlorar mot Växjö i toppmötet, matchen spelas sönda kl 14:15 i Lundbystrand 1. Jag har absolut inte några som helst funderingar över att Pekka är en bra spelare, såg honom spela förra året när han gjorde comeback i Pixbo och han gjorde bra ifrån sig då, stora skillnaden i år är att han ska in och köra 5 matcher och sen försvinna, det låter så konstigt, men det kanske är mer som ligger bakom än vad som artikeln utvisar. Jag tycker synd om alla lovande juniorer som inte får chansen i klubben och föreningen sänder ju ut ett budskap att här tar vi hellre in en fd elitspelare som valt att trappa ned än ger våra egna unga chansen. Jag tycker det är riktigt dåligt, vad tycker ni? Kommentera gärna.

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=103&aid=32403

Kommentarer
Postat av: joachim

Lugna ner dig lite det är bara innebandy. Tycker det är deras ensak hur dom disponerar sin trupp, om det är rätt eller fel ser vi efter sista matchen i serien.

2008-11-13 @ 13:13:50
Postat av: David

Hehe, jag är lugn, tycker bara de har ett så grymt bra lag att det är overkligt att de gör så, men men som du helt rätt säger, det återstår att se.

2008-11-13 @ 13:21:53
Postat av: MICKE

Bra tippat.................Igen.....................Du borde ha kollat på matchen. Pekka var grym.........2008-11-16 @ 17:47:08
Postat av: David

MICKE om du säger det så. Står ändå för mina åsikter att de borde ha spelare som kan gå in och göra jobbet med den stora truppen de har till sitt förfogande, och om han nu är så grym så varför inte behålla honom säsongen ut?

2008-11-16 @ 21:29:47
Postat av: M

Frågan är ju inte om Pekka är grym eller inte ! det vet ju alla som sett honom spela någon gång. Tycker du har helt rätt David att det är fel att "panikvärva" sånt skall man tänkt på innan säsongen....

2008-12-04 @ 08:48:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0