Helgens summering!

Omgångens skräll i div 2 VG stod IBK 7-Härad för när dem utklassade Pixbo IBF på bortaplan med hela 11-3,  undra om vändningen har kommit nu för Boråslaget eller om det var en engångsföreteelse. Sedan var det väntade resultat i övrigt, Alingsås gjorde hela 11 mål (vinst11-8) och det är dubbelt mot va de brukar mäkta med, hemvändare Håkan Pettersson gjorde några poäng direkt och visar att han blir en bra försträrkning, undra om Joel Pettersson också blir hemvändare före säsongens slut, vore grymt för Alingsås i så fall. Tippade oavgjort på IBF Gbg och Tygriket och en uddamålsvinst för Jacobs grabbar i IBF var ju så nära man kan komma utan att pricka rätt och tog dem upp på säker mark. Att Lindome vek ned sig och förlorade med hela 10-3 mot Stenugnsund var lite överraskande, trodde på bortaseger men inte med så stora siffror.
Lidköping spelar som de brukar göra, jättebra i perioder och sedan lite sämre, tänk om de kan ha en högre lägstanivå, hur grymma kommer dem bli då?? Storseger ändå (10-6) mot Marstrand som ändå har visat att de mycket väl hänger med bra i serien. Vänersborg hemmaslog Lerum och det var inte så överraskande det heller 9-6 blev det.
I nuläget har Lidköping och Stenungsund ett litet försprång men om 3e platsen känner det vidöppet och det skiljer bara 6poäng ned till Lindome som just nu ligger under strecket på 10e plats.  Känns nog som om det kan bli en 5-6 lag som slåss om att hänga kvar precis som förra året när det var öppet med 3 omgångar kvar och det var 0302, Skattskärr, Gs86, Stenungsund, IBF Gbg inblandade i bottenstriden.
Med desto mer kul med viktiga matcher, hoppas bara pubilken inser detta och inte sviker lagen som går lite sämre för den bästa innebandyn kan man många gånger se på lagen som spelar med kniven mot strupen, de ger det lilla extra i varje närkamp. Har inte haft tid att se någon match denna vecka men ska se om jag får mer tid nästa och kan skriva något mer referat, det är inte mycket till referat på hemsidorna förutom Vänersborg som har riktigt bra och de kommer alltid snabbt ut, flera andra är riktig sega eller också skriver de inget alls eller bara när de vinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0