Lindås vann men hade flytet!

Ja vad ska man säga om Lindås, de är ett lag med flyt just nu och bra lag ska ju ha tur. 4 ramträffar idag och det är det som är skillnad mellan seger och förlust för oss idag. Efter 0-0 i första perioden som var jämn, Pantern bättre i början och Lindås bättre i slutet så kom Lindås igång i andra perioden och gjorde 1-0 och 2-0 innan vi kunde spräcka nollan efter ett skott av Fredirk Pettersson efter ett powerplay när Lindås precis blivit fulltaliga.

Med underläge 1-2 inför sista perioden så körde vi på och kanske spelade ett av årets bästa perioder där vi vann skotten överlägset men är för ineffektiva som så många gånger förut. Visst Lindås målvakt var bra och slängde sig som Peter Schmeichel på sin storhetstid i Manchester United men i ärlighetens namn är det för dåligt att inte göra mål på alla dem chanserna vi har. Med 2 min kvar och spel 6 mot 5 styr Andreas Lundell bollen i stolpen och så nära var det att i alla fall knipa en poäng mot serieledarna men laget med den enorma turen hade än en gång marginalerna på sin sida och fick istället ett läge att göra mål i tom bur och resultatet slutade 1-3.

Försvarsmässigt var det en kanoninsats, men frammåt så får vi underkännt när vi inte pruducerar mer än 1 mål på 60 minuter. Vi får fortsätta träna avslut som vi kört mycket på sista tiden, hoppas det lossnar nästa helg på Stenungsund som kämpar för att överleva. Helgens skräll stod Alingsås för som slog Lidköping borta, något som bara Lindås och Pantern lyckats med tidigare, grattis till Alingsås och till Lindås som bara kan tappa serien om de faller ihop som ett korthus nu.