Helgens matcher!

Lördagens match mot Frölunda (div 3) var ingen bra insats av de svarta pantrarna. Vi trodde att vi skulle kunna vinna genom att köra vårt eget raise och inte spela som ett lag. Våra motståndare gjorde tvärt om och slet för varann och tog tillvara på våra misstag och slog oss med pinsamma 9-4. Det var bara att gå hem och skämmas och ladda om till Söndagens match mot Älvstranden (div 1). Kan Frölunda spela så bra i serien ska dem helt klart vara med och fightas om seriesegern, all credit till dem.  

Nu stod hedern på spel och det var verkligen upp till bevis och den här gången gick vi ut som ett nytt lag och spelade en mycket tight defensiv och efter halva matchen stod det fortfarande 0-0. 1-1 stod det efter mittperioden genom mål av Jani. Älvstranden gör 2-1 och 3-1 i sista perioden på kontringar där dem straffar oss när vi slarvar lite i mittzon men vi jobbar oss tillbaka och i sista 5 minuterna gör vi 2-3 när Hampus skjuter ett skott som tar på Rickard Karlssons fot och sedan på gästernas målvakt som drar in den själv på något skumt sätt. 3-3 blir på en mönsterkontring när Hovemyr serverar Hampus på bortre stolpen och 3-3 blir slutresultatet.  

Ett Älvstranden som dagen före hade förlorat mot våra seriekonkurrenter Lindås med 8-6, ingen jättebra helg för Älvstranden som borde vara en klass vassare men träningsmatch är träninsmatch.

Träningsmatcher i all ära men jag känner ändå att helgen gav en hel del, först och främst fick vi matcha igång många spelare för det blir ju alltid lite segt efter ett juluppehåll. Vi lärde oss också en läxa i första matchen och fick visa Panternmoralen i den andra då vi stundtals spelade mycket bra. Vi har en växel till att lägga in offensivt för där är vi långt ifrån så skarpa som vi kan vara. Det blir att slipa på lite detaljer innan lördagens viktiga match mot Lesjöfors/Filipstad hemma kl 16. Vi hoppas publiken hjälper oss till seger där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0