Onödig förlust mot Stenungsund!

Var själv borta på grund av arbete men efter en fin fin första period och ledning 4-1 ska man inte tappa (slutresultat 4-6) mot ett svagt lag som Stenungsund men allt är möjligt i sportens värld. 3 backar stod för målskyttet Peter Larsson 2 st och Hampus Wedlin 1 och forwarden Henrik Djurvall 1.

Kan inte säga mer än att våra forwards behöver komma igång med målskyttet. Första perioden får man ta med sig till nästa helg.

Kommentarer
Postat av: nr 3

Det var tur att du inte såg matchen i lördags, det var mer tur än skicklighet att ni ledde med 4-1 efter 1 perioden. I 2 och 3 perioden hade ni i stort sett ingenting då Stenungsund kom på att om man går upp och stressar era backar så får ni inte upp en enda boll i princip.Ni hade stor förtjänst av eran duktiga målvakt som räddade er från en större förlust. Det är dock alltid trevligt att möta er ni är trevliga på plan, ( alla utom djurvall:)) Vi behövde dessa 3 poäng och är glada att vi lyckades vinna mot ett såpass bra lag som er. Lycka till i dom sista matcherna och med en eventuell sammanslagning nästa år!.

2008-02-04 @ 14:16:23
Postat av: David

Oh fan säger du det.
Då får vi träna på det tills vi möter GS så vi kan hjälpa er att hänga kvar då och hellre det så vi slipper en Karlstadresa. :)
Djurvall är en trevlig kille men inte lika trevlig om man är motspelare. :)

2008-02-04 @ 14:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0