VM-Finaldags!

Så klarade Sverige sig till en final ändå, men med större besvär än väntat, själv trodde jag de skulle börja lite segt men sedan bara öka och dra ifrån Schweiz men så var det ju inte alls. Finland fick problem mot Tjeckerna precis som väntat och "Svärfar" som är finsk var inte nöjd alls utan klagade på slarv hit och dit, men man ska ändå säga att Finland är ruskigt effektiva när de får vända spelet, något Sverige får se upp med. Tror denna final kommer bli målsnålt värre, tippar 3-2 till något av lagen, kanske till och med i en sudden för den gamla goda rock n roll innebandyns tid verkar vara förbi. Däremot så har det ju blivit stora siffrar när Sverige lekt med Italien och Ryssland bl a, men de klarar inte längre att piska upp Tjecker och Schweizare och tur är väl det för sporten behöver lite mer jämna lag, blir mer spännande där.

Tyskland vann B-polen ganska enkelt, Polen hängde med i 2 perioder i finalen för att sedan helt vika ner sig när bla bröderna Holtz gjorde som de ville. Men det klart att Tyskland har det klart starkaste laget på pappret i b-polen om man ser till varje spelare så allt annat än ett tyskt guld vore en skräll. Blir intressant och se hur de klarar sig i A-polen mot länder som Estland, Norge mm som är hyfsat bra men ändå inte i klass med topp 4 som känns överlägsen just nu.

3 Svenska toppspelare har känningar och det vore inte kul om de inte kunde spela men då ska det nog krävas kryckor för att de inte ska få lira finalen. David Gillek, Magnus Svensson och Fredrik Djurling, hyfsat tunga avbräck.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0