Sista vm dagen för många lag!

Idag spelas sista omgången i gruppspelet i både a och b vm.

I A  vm så lutar det år att det blir Sverige mot Schweiz i en semi och Finland mot Tjeckien, Norge har en minimal chans om de slår Finland att ta Schweiz plats men det ser tufft ut. Tjeckien mot Finland ser mest öppen ut och framburna av den sjätte spelaren (publiken) kan Tjeckerna kanske nå ännu en final mot Sverige men då måste allt stämma för Finland har spelat bra och nu är Mika Kohonen tillbaka efter några dagars sjukdom.


Mika Kohonen som fortfarande är den odiskutable kungen av Balrog med otroliga 107 poäng på en säsong (2000/2001) eller vad sägs om att göra 11 p i en match, gör om det Jihde o compani om ni kan, inte en chans.

I B vm så är Tyskland och Polen klara i var sin semi och motståndarna blir USA för Tyskland och Österrike för Polen, som jag ser det så är allt utom just Tyskland mot Polen i en final en jätteskräll då nivån är ruskigt ojämn i b-vm. Tyskland borde vinna den finalen ganska lätt, de har fler bra spelare än Polen och jämnheten är jätteviktig.


Kommentarer
Postat av: David

Även Warberg gjorde ju det sist så jag är inte något förvånad men Pixbo behöver ju inte direkt göra det, de har ett riktigt bra div 2 lag ändå.

2008-12-10 @ 15:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0