Paljon onnea salibandykullalle Suomi!

Grattis till innebandyguldet Finland på svenska alltså för er som inte förstår finska, fick själv ta till hjälp av flickvännen för jag skrev i lite fel ordning men kan ju orden i alla fall, i Finland vänder man lite på orden i meningarna jämfört med svenskan och det blir lite konstigt ibland när man som svensk ska försöka sig på att prata finska med släkten.
Ska försöka få tag i finalen om någon har den på dvd så köper jag gärna en kopia, hoppas någon har den för var och dömde innebandy och fick höra sista perioden på sportradion på vägen hem. Det borde har varit en grym final och som väntat blev det sudden även i denna finalen men Jihde fick inte avgöra utan i anfallet efter så avgjorde Finland och de skrämde bort spöket för denna gång.

Det positiva är att nu börjar SSL igen och redan på lördag ska jag iväg och se Warberg mot Järfälla med efterföljande julbord med de svenska mästarna, ska försöka fixa lite julgodis till bloggen med några av wic spelarna. Blir säkert en del snack om VM.

Kommentarer
Postat av: miche

underbar final man var lycklig och skrek medan man i andra perioden höll på att börja gråta och knäckas. men till sist fick halv svensken rickie chansen och visade finnarna hur man ska göra :)

2008-12-14 @ 22:33:52
Postat av: David

Förstår det, hela Finland kände nog att allt gick åt helvete. :)

2008-12-14 @ 22:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0