Oddsgodis ikväll i VM!

Med risk för att göra bort mig (är det inte alltid så när man skriver blogg) så ska jag åter igen lägga in lite tips hur man kan förstärka sin julkassa med att satsa lite pengar på innebandy vm på www.nordicbet.com

Hittade en fin imorse och litade på Kung Holtz & co i Tyskland skulle vinna med 10 baljor, var lite nervös i andra perioden men sen kom rycket och 9 mål i sista så det var lugnt. Det som finns ikväll är följande.


Foto från MAIS hemsida på kungen av Tyskland Fredrik Holtz som öser in poäng och som nog blir poängkung i b-vm.

Polen mot Japan, spelar Polen vinst med minst 5 mål till 1,55.
Polen har spelat 2 matcher och har 28-4 i målskillnad mot ungefär samma motstånd som japan, ok lite sämre kanske men inte så stor skillnad. Tror Polen kan vinna med 9-2 och då är saken klar.

Sedan har vi vårt grannland Danmark som möter vårt andra grannaland Finland. Spelar här på att Finland vinner med minst 12 mål. Det låter nog mycket men Finland spelar en ruskigt bra offensiv innebandy så why not. 1,90 i odds

Estland mot Norge är en öppen match och där hittar vi oddsen enligt följande. 3,35-7,25-1,53
ska sägas att de drastiskt sänkt oddsen på Estland, tippade själv förut o då stod de i 3.75.
Finns också ett annat fint odds att Estland får 1-0 från start och då står de i 2,29 ggr pengarna så det går alltså hem om matchen skulle sluta oavgjord.
Man kan också spela på att det blir minst 11 mål i matchen och det känns ju som att det lätt kan bli det i så fall får man 1,80.

Mitt guldtips är i alla fall Polen att vinna med minst 5 mål till 1.55 

Kom ihåg, spelar man aldrig så vinner man aldrig, men man förlorar inget heller.

Hoppas någon vågar satsa en hundring, går det in så skicka gärna ett tack hehe.

Ska jobba på lite intervjuer från några av VM spelarna jag känner, blir lite dyrt med att ringa dem på deras mobiler nu men när VM är slut så ska jag nog kunan greja några. Ska jaga David Gillek och se om han ställer upp för han har varit riktigt bra i Sverige, själv som Warbergs supporter hoppas man ju Magnus Svensson ska komma igång och han gjorde i alla fall mål idag men han sparar sig nog till det är dags för Finland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0