Julkollen Marstrand!

Då var det Marstrands tur, laget som förra året vann div 3 Göteborg efter att ha ramlat ur div 2 året före. Jag fick en pratstund med Johan Nordlycke som förra säsongen tränade Alingsås med Magnus Söderqvist Wall och numera är headcoach i Marstrand och vårt samtal blev ungefär så här.

David: Hur är läget i laget?
Johan: Jo det är bra, vi har mycket folk på träningarna och kör på bra.

David:
Hu kommer ni köra under juluppehållet?
Johan: Vi kommer träna på bra och möta Vänersborg i en träningsmatch, det passade bra för vi har mött varann 2 gånger och det blir en jämn bra fight.

Davd:
Kommer ni få in eller tappa några spelare under uppehållet?
Johan: Vi kommer lyfta upp några av våra juniorer som visat framfötterna och sedan återkommer en spelare från en långresa, inga förluster.

David:
Vad har varit bäst respektive sämst i år?
Johan: Bäst var i början på serien när vi jobbade och slet 100 % hela vägen, sämst har varit när vi fick den fina starten att vi slappnat av några procent och inte jobbat stenhårt i 60 min utan trott vi varit bättre än vad vi är.

David:
Du har varit i många klubbar hur kommer det sig att det blev just Marstrand för dig?
Johan: Det är en klubb med otroligt bra ungdomsverksamhet och bra organisation med många elsjälar som jobbar för klubben, sedan har laget en riktigt bra sammanhållning och de flesta umgås utanför innebandyn vilket gör att man får en starkare grupp.

David:
Hur ser framtiden ut för er?
Johan: Det ser mycket bra ut, vi har i princip kört på 3 femmor varje match och gett våra unga spelare mycket speltid så om något år så kommer de vara riktigt bra och ha god nytta av den tilliten de fått i år.

David:
Okay, tack så mycket och lycka till vidare.
Johan: Tack själv.

Får se hur många lag till jag hinner ringa, det beror på tillgänglighet och så, sen är det inte läge att ringa folk på själva julhelgen heller så det kanske inte blir alla lagen utan de som krigar i botten för de känns mest aktuella, hoppas det är okay ändå.

Kommentarer
Postat av: Bogge

God jul, David!

2008-12-23 @ 22:19:00
URL: http://moxmox.bloggagratis.se
Postat av: David

Tack, god jul du med Bogge o alla andra.

2008-12-23 @ 22:48:53
URL: http://innebandydavid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0