Grön tröja på!

Första matchen me mitt nya lag, kändes ringrostigt och en del passningar som studsade och inte gick som man ville men ändå okay för att va första matchen på ett bra tag. Hela laget jobbade och slet bra tycker jag. Det blev också en del byten i vår kedja men tyckte ändå vi fixade det helt okay, vi hade ett bra frislag som var vår bästa målchans, hade också själv ett skott som målvakten fick ut en hand på, önskar man sköt hårdare ibland :)..

Kul att ha på sig en grön matchtröja för första gången någonsin, nej förresten vi i Noltorp hade görna tröjor i en reservlagsmatch borta mot Kinna för hundra år sedan känns det som, men första gången man kommer spela i grönt som förstafärg och jag måste erkänna att det var riktigt snyggt me grönt och vitt. Vilket lag är det då jag spelar i, jo Fristad Goif (nykomlingar i div 4) heter laget och om jag har fattat det rätt en sammaslagning av Fristad Goif och Sparsörs AIK, i alla fall är det många med Sparsör kläder på träningarna. Har själv mött Sparsör under många år i div 5 och 6 med Noltorp och det har ofta varit jämna matcher där vi i Noltorp sista åren drog ifrån våra gulsvarta kombatanter då vi vann både 6an och 2 år senare även 5an.

För mer info om Fristag Goif se lagets egen blogg.  www.grontochvitt.blogg.se

Till helgen blir det Hagfors i sköna Värmland och träningsläger där det kommer bli 2 matcher och en del träning och taktisk genomgång. Kul att komma igång igen och bara va spelare och inte tränare som ska fixa o hålla i allt.

Kan ju också vara interssant att skriva att vi mötte Rydboholms SK och vi spelade 2-2 mot det forna div 2 laget. Ska i ärlighetens namn säga att RSK var mycket bleka, och ja de har tappat många bra spelare men de får ändå slita hårt i div 3 om de ska ha en hygglig placering så vi ska inte slå oss på bröstet för vi spelade oavgjort mot dem.

Kommentarer
Postat av: Fansens budbärare

Har du sett att Innebandymagazinet startat egen blogg?

Innebandymagazinet fans kallas den i folkmun, de hatar Sjöstrand och ger sig själva en klapp på axeln. Läs där.

http://adamfribergszorroblogg.blogspot.com/

2008-08-19 @ 22:26:17
Postat av: David K

Hej Adam, kul att du läser min blogg, tycker inte inlägget du skrev om domare i lägre serier stämmer helt, det är inte schysst att dra alla över en kant för du upplevt något dåligt exempel, det finns många av oss domare som tycker det är kul och verkligen gör vårt bästa och inte bara dömmer för kulorna. Kul med en ny blogg i alla fall.

2008-08-19 @ 23:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0