Flytt på gång!

I helgen blir det flytt till Alingsås och en 2a byts mot en 3a och det blir underbart med ett extra rum. Vet inte hur snabbt internet kommer igång så bloggen blir nog inte så uppdaterad närmsta veckan. Ligacupen har kört igång innebandyn på allvar och favoriterna ser ut att hålla hittills. Dalens 15-0 mot Övik får nog många att önska att Gunnar Domej gör comeback, men Övik kämpade i alla fall på bra i match 2 och knep 7-7 mot Umeå city och det är starkt. Mullsjö gjorde enligt rapporter en grymt bra match mot svenska mästarna Warberg och bottenmatchen mot Challengers Göteborg var kanske bara ett engångsfall för då var Mais helt vissna stundtals. Pixbos unga kids visar vägen och det är kul och Magnus Svensson bankar in en hattrick när det som mest behövs.

Drog in en fin trippel idag på oddset på Dalen, Järfälla och Warberg. 500 kr blev 1500 och det tackar man för. Bästa som finns är att spela på oddset på innebandyn, ska bli grymt kul när serierna drar igång. Bästa ligan att hitta säkra matcher är som alltid Norge där klass skillnaden är grymt stor och där jag har bra kännedom om lagen sen min tid där och via mina kompisar som lirar i ligan där. Blir en del msn snackande om innebandy i veckan med både Norska o Danska kompisar. Ska ge lite odds tips i höst på innebandy godbitar för dem som vågar lite på mina råd, obs spel sker på egen risk hehe.

Ser fram emot nästa helg för det blir Björnslaget för andra året i rad, förra året spelade jag me ett hopplock av kompisar från lite olika klubbar och det går ju inte att göra längre efter "båstad" skandalen där förbundet ska in och peta när folk har kul o lirar lite försäsongsturneringar. Ska spela med min klubb Fristad Goif och som det ser ut så blir jag spelklar på torsdag efter att övergången fixades i fredags så det blir perfekt. En bra träningsvecka med mycket folk och att våra målvakter dyker upp, för förra träningen utan någon målvakt var riktigt tråkig, det håller nog alla som lirar innebandy med om att spela 2 måls spel med en "trämålvakt" inte är någon höjadre.



Nu blir det nära till Nolhag som är ett av Alingsås finaste områden där det finns perfekta joggingställen runt bergen och reningsverket (inte så gött när vinden ligger på och de just vänt skiten haha).

Kommentarer
Postat av: Bogge

Det är roligare för målvakterna också, när det är två på plats. Annars brukar det vara så att uppvärming och teknikövningar kör slut på en, om man är solo...Matchträningen är ju trots allt roligast!

2008-09-08 @ 11:49:35
URL: http://moxmox.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0