Då blir man coach i år ändå.

Efter en lång funderare så tackade jag ja till att bli coach i år ändå, efter att tidigare tackat nej till alla klubbar utom Sundsvall City IBK i div 1 norra (10-15st) så kände jag att IBK Panterns upplägg kändes bra och jag börjar mitt nya uppdrag med att vara med på seriepremiären på lördag borta mot Skattkärr. Har sett laget en gång hittills i en träningsmatch mot ett mycket svagt ibk vänersborg så jag i alla fall fått en uppfattning om laget. Det positiva är att det är ett lag med många egna produkter och många födda 88 eller senare som bara blir bättre och bättre.

I år har 3 spelare Henrik, Rikard och Fredrik tränat laget och min roll blir att hålla i en träning i v tillsammans med dem och vara ansvarig coach för taktik och laguttagningar mm. I början får jag ju försöka lära känna spelarna så snabbt som möjligt och lyssna av från mina 3 tränarkollegor, laget verkar vara ett gött gäng och det ska bli hur kul som helst. Jag ser fram emot matchen i Nolhagahallen mot Ibk Alingsås och det stekheta Derbyt mot 0302 där det förra året var lapp på luckan och alla som ville se matchen inte ens kom in i hallen, det bästa är att Derbyt spelas på fredag kväll, snacka om en het uppladdning inför helgen. Förra året kom IBK Pantern 6e plats som nykomlingar i div.2, mitt mål är som alltid att försöka förbättra lagets placering från fjolåret, klubbens målsättning är en stabil mittplacering.

Ska också försöka spela så mycket som möjligt med IBK Torslanda men några matcher kommer jag att missa men sånt är livet, träningarna kommer jag i alla fall kunna vara med på.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0