Björnslagets första dag!

Nu är vi igång i cupen och första matchen är avklarad. Det blev ett ganska sargat lag vi fick ställa på planen men imorgon om inget händer under natten så kan vi ställa med hela 9 utespelare, idag mot Bräckan blev det 7 st.

Matchen började vä okay men Bräckan gjorde 1-0 efter lite slarv i vår egen zon. 1-1 kom påpassligt på frislag av John Axelberg som är berömd för sitt dragskott och han hade fått uppgiften att skjuta på frislagen och det gjorde han bra. 2-1 tog vi ledningen med genom Simon Elgsten som löpte ifrån sin back och satte dit bollen säkert någon minut före paus.

Med lite trötta ben och ingen tur i domsluten (stevan blev tacklad vid sargen borde kanske vart u5?) så vände Bräckan och vann med 3-2. För att inte vara speciellt samspelta och bara 7 utespelare så tycker jag vi gjorde en grymt bra match. John o Kiwi på backen körde säkert minst 5 min byten där jag gick ner och avlastade nån gång ibland. Imorgon så börjar vi mot norska Akerselva som åkte på stryk med 4-0 mot ett piggt och rappt Hovslätt så om vi ska ha chans att gå vidare ska vi vinna mot norrmännen, helst med 4 mål eller mer och hoppas Bräckan vinner sin match.

Mer info kommer imorgon, vi spelar 9-40 på Lundbystrand 1 mot Akerselva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0