Dags för seriefinal mot Lindås!

Idag kl 16.00 (söndag 21/10) i Rydsbergshallen kommer Lindås och gästar Lerum för en match mot dem svarta pantrarna. Vi kan mönstra ett mycket starkt lag och allt känns väldigt bra inför matchen. Tommie Lundgren är tillbaka från sin Danmarksresa och blir enda ändringen jämfört med laget mot 0302 där han ersätter Mikael Ericsson som inte får plats i truppen denna gång,
Manne som varit sjuk i veckan kommer inte heller denna match vara ombytt utan han sparas till nästa vecka. Saknas sedan preimären gör också Bergman som fick en knäskada och endast gjort 1 byte i serien i år, där kan man snacka om otur.

Jag har sett Lindås spela 1 match i år och de var ett bra lag men de mötte ett ganska mediokert motstånd den matchen jag såg så detta blir en värdemätare för dem.

Statusen i tabellen är följande, Lindås 5 raka segrar och serieledare, Pantern 4 segrar 1 förlust. Lindås har 2 +mål bättre så vid Panternseger med 1 mål så står lagen helt lika efter 6 omgångar men vid Lindås seger kan laget rycka lite i toppen, hur mkt beror på om Lidköping tar 3 poäng i sin match. Hoppas de flesta Panternsupportrar från i fredags kommer och ser till att vi får en bra stämning på läktaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0