Största segern i champ. leagues historia!

Mina tips ikväll var väl ingen höjdare men fick i alla fall in krysset på Schalke mot Chelsea 0-0 och Liverpool vann ju även om det blev lite mer mål. Rosenborg gäckade nog alla som spelat på oddset idag och festar nog en del efter 2-0 borta mot Valencia.

Hela 8-0 vann Liverpool med mot Besiktas ikväll (tisdag) och visst så spelade Liverpool bra och hade det lilla extra flytet men vad sysslar bortalaget med, de tog inte markering i andra halvlek och jobbade inte hårt för varann utan stod mest och väntade på att matchen skulle ta slut. Men även om Liverpool vann stort så ligger dem pyrt till i gruppen och måste vinna de 2 sista matcherna mot Porto och Marseille, inga duvungar direkt.

Det som var extra kul var att den unga Israelen Youssi Benayon fick stänka dit 3 strutar och han visade hög klass förra säsongen i West Ham och kanske kan han ha fått sitt genombrott i den röda tröjan ikväll.

image75


Kvällens skräll stod som vanligt för Rosenborg för då gamle rutinerade landslagsspelaren Steffen Iversen stänkte in 2 mål det första på en fin vändning och det andra på en nick. Hade han inte varit skadad så mycket i Tottenham när han var där så hade nog kunnat bli något stort. Rosenborg vann borta mot Valencia med 2-0 och är på god väg att gå vidare i Champions league, hur stort är inte det?!

Får avsluta kvällens bloggande med att hedra Nisse Liedholm som avled 85 år gammal och var en legend efter sina fina år som fotbollsspelare och tränare i Sverige och Italien där han bott sedan många år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0